Ελλάδα

Παράδοση της Ελ. Βενιζέλου στην Αγία Βαρβάρα απο τον Χρήστο Σπίρτζη

Παραδίδεται σε κυκλοφορία, την Παρασκευή στις 1Ο το πρωί, η οδός Ελ. Βενιζέλου, στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας που είχε καταληφθεί για το εργοτάξιο κατασκευής του Σταθμού του Μετρό, στο πλαίσιο του έργου της Επέκτασης της Γραμμής 3, στο τμήμα «Χαϊδάρι–Πειραιάς».

Η παράδοση θα γίνει από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη.

Σύμφωνα με το επικαιροποιημένο χρονοδιάγραμμα, προβλεπόταν να γίνει περίπου ένα χρόνο αργότερα, ταυτόχρονα δηλαδή με την παράδοση της πλατείας.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., ωστόσο, σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου, κατέβαλαν συστηματικές προσπάθειες, με αποτέλεσμα να παραδοθεί νωρίτερα αυτό το τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου, ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι κάτοικοι και τα εμπορικά καταστήματα πριν τα Χριστούγεννα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι παράνομες επιδοτήσεις 1,7 εκατ. ευρώ και οι 15 συλλήψεις – Ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος δήλωνε χωράφια ακόμα και νεκρών
Αρχηγός της οργάνωσης φέρεται ότι είναι ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής Μύρων Χιλετζάκης - Κομβικό ρόλο φέρεται ότι είχαν ο λογιστής Γιώργος Λαμπράκης, αλλά και η σύζυγός του, δικηγόρος Χρυσάνθη Κουτάντου
ΟΠΕΚΕΠΕ 5