Ελλάδα

Παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής – Έρευνες για τον αγνοούμενο αλλοδαπό

Για δεύτερη ημέρα παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ Φυλής, καθώς συνεχίζεται η έρευνα για την ανεύρεση αλλοδαπού, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα την περασμένη Τετάρτη στον χώρο απόρριψης απορριμμάτων.

Η έρευνα διεξάγεται σε οριοθετημένη από την Ελληνική Αστυνομία ζώνη από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι τη δύση του ηλίου με τη χρήση εκσκαφικών μηχανημάτων.

Η έρευνα για την ανεύρεση του αλλοδαπού ξεκίνησε από την Παρασκευή το πρωί, οπότε σταμάτησε να δέχεται απορρίμματα ο ΧΥΤΑ προκειμένου να διευκολυνθεί η διαδικασία. Η έρευνα ξεκίνησε, ύστερα από καταγγελία ομοεθνούς του αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα, 24 ώρες μετά την εξαφάνισή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χάθηκε άνθρωπος στον ΧΥΤΑ Φυλής – Κλειστός λόγω ερευνών ο χώρος

Θρίλερ στη χωματερή στη Φυλή από έρευνες για αγνοούμενο αλλοδαπό

Αχαΐα:Εμπόλεμη ζώνη θυμίζει ο ΧΥΤΑ Παπανικολού – Διμοιρίες των ΜΑΤ και πυροσβεστικά έχουν αποκλείσει τους δρόμους – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κινδυνεύουμε με πρόστιμο 71.000€ την ημέρα γιατί δεν κλείσαμε τους παράνομους ΧΥΤΑ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκε η σορός και της 5ης εργαζόμενης στα συντρίμμια της βιομηχανίας «Βιολάντα»
Η γυναίκα βρέθηκε απανθρακωμένη στο ισόγειο του εργοστασίου - Τα πρόσωπα της τραγωδίας - Σε εργαστήριο της Αθήνας οι σοροί των θυμάτων - Καταθέτουν σήμερα οι εργαζόμενοι που επέζησαν από την έκρηξη
Γυναίκες
Βιολάντα: Θρηνούμε 5 δικούς μας ανθρώπους, άμεση οικονομική βοήθεια στις οικογένειες – «Εφαρμόζουμε αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας»
Όλα τα μέτρα στήριξης των οικογενειών των θυμάτων που ανακοίνωσε η εταιρεία - «Στεκόμαστε δίπλα τους με διακριτικότητα και έμπρακτη στήριξη»
εργοστάσιο Βιολάντα 11
Γιώργος Καρατζαφέρης για τον θάνατο του Σπύρου Καρατζαφέρη: «Αν δεν ήταν ο αδελφός μου, δεν θα γινόμουν αυτό που έγινα»
«Του χρωστάω μεγάλος μέρος της καρδιάς μου. Ήταν ασυμβίβαστος, για αυτό έκανε πολλούς εχθρούς και για αυτό κατάφερε αυτά που κατάφερε», σχολίασε συγκινημένος
Γιώργος Καρατζαφέρης