Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Εκπομπή του CNN πραγματοποίησε γυρίσματα στο νησί

Πάρος: Εκπομπή του CNN πραγματοποίησε γυρίσματα στο νησί

Μετά το Netfix, η Πάρος θα φιλοξενήσει και δεύτερη παραγωγή παγκόσμιας εμβέλειας. Το CNN ετοιμάζει εκπομπή μαγειρικής, με γυρίσματα στους δρόμους και τις παραλίες του νησιού. 

Η εκπομπή του CNN, «More Than A Cooking Show» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο με παρουσιάστρια τη διάσημη σεφ και συγγραφέα Alison Roman, στο πλαίσιο της νέας σειράς του αμερικανικού δικτύου με τίτλο Original Series.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο νησί από την Boo Productions που συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής διεθνούς φήμης, όπως Amazon, CBS, Warner Bros, MTV.

Καλύφθηκαν πλάνα από δρόμους του νησιού και παραδοσιακά καταστήματα στις Κολυμπήθρες και στις Λεύκες.

Σε σκηνοθεσία του Lucien De La Bruere, το concept της εκπομπής, όπως εξηγεί η ίδια η παρουσιάστρια, είναι ένα ταξίδι για να μάθει μερικά από τα αγαπημένα της συστατικά. Από πού προέρχονται, πώς να τα μαγειρεύουμε και γιατί πρέπει και πρέπει να μας αρέσει να τα τρώμε όσο εκείνη.

Σε τέσσερα ζωντανά επεισόδια, το κοινό του CNN προσκαλείται στην κουζίνα της Roman, όπου μια προσέγγιση «δοκιμάζω νέα πράγματα» στη μαγειρική είναι αναπόφευκτη και ενθαρρύνεται ολόψυχα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις