Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παρουσίαση βιβλίου «Μια φορά και ένα καιρό… 9 μήνες πριν»

Παρουσίαση βιβλίου «Μια φορά και ένα καιρό… 9 μήνες πριν»
Απόσπασμα από την εκδήλωση.

Μια αλλιώτικη εκδήλωση για ένα ξεχωριστό σκοπό πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Anassa City events, στο Γουδή, με αφορμή την παρουσίαση ενός παραμυθιού “βγαλμένου” από την ίδια τη ζωή, με τον τίτλο «Μια φορά και ένα καιρό…9 μήνες πριν».

Οικοδεσπότης ήταν ο Βασίλης Κελλάρης, Γυναικολόγος Αναπαραγωγής, Αντιπρόεδρος του νοσοκομείου Μητέρα και Συνιδρυτής του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Be-Live, ο οποίος επιμελήθηκε το παιδικό παραμύθι της Γιώτας Ανδρομιδά, νηπιαγωγού και νέας μαμάς. Έμπνευση για τη συγγραφέα ήταν το δικό της “ταξίδι” στην εγκυμοσύνη, το οποίο έντυσε με τις εικόνες από τα “παιδιά” της, τις ζωγραφιές των μαθητών της.

Στην εκδήλωση ανακοινώθηκε μεταξύ άλλων, ότι μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που προσφέρει η Be-Live στηρίζοντας τα υπογόνιμα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί. Επιπλέον, τα έσοδα από το σύνολο των πωλήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά την παρουσίαση, προσφέρθηκαν στον οργανισμό για τον ίδιο σκοπό.

Από αριστερά Β. Κελλάρης, Χ. Τεντόμας.
Από αριστέρα Γ. Μούτσιος, Φ. Ξυλά, Β. Κελλάρης, Φ. Κυδωνιάτης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν σημαντικές παρουσίες από τον πολιτικό και επιστημονικό χώρο όπως, ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής στο τομέα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής, ο Αντιδήμαρχος Κλιματικής Αλλαγής του Δήμου Αθηναίων Χρήστος Τεντόμας, ο Πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Αναπαραγωγής και Καθηγητής Μαιευτικής Γυναικολογίας Νίκος Βραχνής,

Συντονιστής της παρουσίασης ήταν ο Γιάννης Μούτσιος ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους έδωσε το λόγο στον οικοδεσπότη Βασίλη Κελλάρη, στη συνέχεια στους επίσημους καλεσμένους για ένα χαιρετισμό, στον Πρόεδρο της Be-Live Φώτη Παπαθανασίου καθώς και στους συντελεστές του παραμυθιού, την συγγραφέα Γιώτα Ανδρομιδά και τον εκδότη Φαίδων Κυδωνιάτη.

Από αριστερά Γ. Μούτσιος, Θ. Πλεύρης, Β. Κελλάρης, Γ. Ανδρομιδά, Φ. Παπαθανασίου, Φ. Κυδωνιάτης.

Αποσπάσματα από το παραμύθι διάβασε η ηθοποιός Φαίη Ξυλά με τη συνοδεία της μικρής Κωνσταντίας, πλαισιωμένη από όλα τα παιδιά που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ αυτή την όμορφη εμπειρία ολοκλήρωσε ένα απολαυστικό cocktail party με finger food, μουσική, guest DJ και παιδικές δραστηριότητες, όπως face painting, εντυπωσιακό bubble show  και ένα photo booth που “χώρεσε” τις στιγμές μικρών και μεγαλύτερων παιδιών!

Η έκδοση του παραμυθιού «Μια φορά και ένα καιρό…9 μήνες πριν»  πραγματοποιήθηκε από τον Εκδοτικό Οίκο Ευρασία.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις