Ελλάδα

Πάσχα 2016: Χωρίς Μετρό και ηλεκτρικό την Κυριακή

Χωρίς Μετρό και Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο θα μείνει την Κυριακή του Πάσχα η πρωτεύουσα, λόγω των κινητοποιήσεων που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, αντιδρώντας στο φορολογικό και ασφαλιστικό.

Οι εργαζόμενοι ζητούν μεταξύ άλλων “να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο – λαιμητόμος για το ασφαλιστικό και το φορολογικό και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας”.

Ακινητοποιημένα θα είναι επίσης τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος αύριο, Μεγάλο Σάββατο, από τις 6 το απόγευμα έως τις 10 το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί σταμάτησαν 42χρονο για αλκοτέστ και τον «τσάκισαν στο ξύλο» – Καταγγέλλει ότι του έσπασαν το χέρι και του ράγισαν τα πλευρά
Ο 42χρονος κάνει λόγο για ακραίες ανάρμοστες συμπεριφορές από ένστολους σε σημείο, όπως αναφέρει, χαρακτηριστικά να φοβάται: «Ότι θα προβούν σε γενετήσιες πράξεις εναντίον μου»
Αστυνομικός
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 21 λεπτά