Ελλάδα

Πατήσια: Με την απειλή όπλου άρπαξαν την ταμειακή από μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο ένας δράστης

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13.02.2024) σε μίνι μάρκετ το οποίο βρίσκεται στην οδό Γρηγοροβίου στα Πατήσια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δύο άτομα στα Πατήσια που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο μίνι μάρκετ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, πήραν την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν.

Στη συνέχεια όμως αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που κλήθηκαν στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δράστες και να τον συλλάβουν ενώ κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του και το όπλο.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ πρόκειται για έναν 38χρονο από την Αλβανία. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για την σύλληψη του συνεργού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα στην Καρδίτσα - Ένταση με τους αστυνομικούς
Οι αγρότες ζητούν την άμεση απομάκρυνσή της και προειδοποιούν ότι, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, θα φέρουν περισσότερα τρακτέρ στο σημείο, ενισχύοντας την κινητοποίηση
Καρδίτσα: Με τρακτέρ οι αγρότες έξω από το γραφείο του Κώστα Τσιάρα – Ένταση με τους αστυνομικούς
Μετρό Θεσσαλονίκης: Άνοιξε από σήμερα η βασική γραμμή – Το ωράριο για την εορταστική περίοδο
Η λειτουργία θα πραγματοποιείται με πλήρες ωράριο κατά την εορταστική περίοδο, ενώ οι δοκιμές του συστήματος θα συνεχιστούν παράλληλα με την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού
Το Μετρό Θεσσαλονίκης