Ελλάδα

Πατήσια: Με την απειλή όπλου άρπαξαν την ταμειακή από μίνι μάρκετ – Συνελήφθη ο ένας δράστης

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (13.02.2024) σε μίνι μάρκετ το οποίο βρίσκεται στην οδό Γρηγοροβίου στα Πατήσια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία, λίγο πριν τα μεσάνυχτα δύο άτομα στα Πατήσια που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μπήκαν στο μίνι μάρκετ και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν τον υπάλληλο, πήραν την ταμειακή μηχανή και διέφυγαν.

Στη συνέχεια όμως αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, που κλήθηκαν στο σημείο, κατάφεραν να εντοπίσουν τον έναν από τους δύο δράστες και να τον συλλάβουν ενώ κατά τον σωματικό έλεγχο που του έγινε βρέθηκε πάνω του και το όπλο.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ πρόκειται για έναν 38χρονο από την Αλβανία. Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της αστυνομίας για την σύλληψη του συνεργού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Global Sumud Flotilla: Απεργία πείνας ξεκινούν 11 μέλη της ελληνικής αποστολής
«Αυτή είναι για εμάς μία αυτονόητη στάση αλληλεγγύης. Αυτό είναι το χρέος μας απέναντι στον παλαιστινιακό λαό και σε κάθε μελλοντική αποστολή που θα συνεχίσει τον δρόμο για μια ελεύθερη Παλαιστίνη»
Ιστιοπλοϊκά σκάφη, μέλη της Global Sumud Flotilla που έχει ως στόχο να φτάσει στη Γάζα και να σπάσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ισραήλ 3
«Πήγα από εκεί γιατί είχαν γίνει πριν πολλές οχλήσεις» λέει ο 31χρονος που κατηγορείται για το ξυλοδαρμό της οικογένειας για τα ενοίκια
Μιλώντας στο newsit.gr ισχυρίζεται ότι οι ενοικιαστές του είναι «επαγγελματίες ψεύτες». Παράλληλα αναφέρει ότι τα οφειλούμενα είναι πολύ περισσότερα από όσα λένε τα μέλη της οικογένειας
Σπίτι 6