Ελλάδα

Πάτρα: 23χρονος το έσκασε από την Ψυχιατρική του Ρίου και έχει ταμπουρωθεί σε μπαλκόνι

Ο νεαρός, πριν από δύο ημέρες, είχε συλληφθεί έπειτα από επεισοδιακό περιστατικό

Συναγερμός έχει σημάνει στην πλατεία Βούδ της Πάτρας, όπου βρίσκεται ταμπουρωμένος σε μπαλκόνι πολυκατοικίας ένας 23χρονος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κρατάει μαχαίρι.

Ο νεαρός, που είχε ταμπουρωθεί στο μπαλκόνι μετά την απόδρασή του από την ψυχιατρική κλινική, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, βγήκε ασφαλής από το διαμέρισμα. 

Για να γίνει αυτό ψρειάστηκε η επέμβαση του Αστυνόμου, διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ, Γιώργου Λυγερού που υπηρετεί στη Δημόσια Ασφάλεια και συνοδεία αστυνομικών επέστρεψε στην Ψυχιατρική Κλινική Ρίου.

Ο νεαρός, πριν από δύο ημέρες, είχε συλληφθεί έπειτα από επεισοδιακό περιστατικό, κατά τη διάρκεια του οποίου φέρεται να προσπάθησε να αποσπάσει το όπλο ενός αστυνομικού.

Μετά τη σύλληψή του είχε διακομιστεί στην Ψυχιατρική Κλινική στο νοσοκομείο Ρίου, από όπου κατάφερε να διαφύγει, αναφέρει το tempo24.news.gr

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διαγράφονται σχεδόν 290.000 «αιώνιοι» φοιτητές από τα Πανεπιστήμια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου – Η διαδικασία και οι εξαιρέσεις
Oι γραμματείες των σχολών έχουν ήδη ξεκινήσει την εκκαθάριση των μη ενεργών φοιτητών, με τα στοιχεία να αποστέλλονται στο υπουργείο έως το τέλος του έτους
Πανεπιστήμιο
6