Ελλάδα

Πάτρα: Χρήστες ναρκωτικών πιάστηκαν στα χέρια στον ΟΑΚΑΝΑ – Ένας τραυματίας από μαχαίρι

Στον τραυματία προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούσαν τον δράστη που είχε «εξαφανισθεί» στους γύρω δρόμους

Ένας άνθρωπος – χρήστης ναρκωτικών τραυματίστηκε σήμερα (10.02.2026) έπειτα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε αφού ήρθε σε αντιπαράθεση που ήρθε με άλλον χρήστη στην Πάτρα.

Οι δύο άνδρες «αρπάχτηκαν» στην οδό Μπουμπουλίνας 10 στην δομή του ΟΚΑΝΑ στην Πάτρα. Σύμφωνα με το tempo24.gr όλα ξεκίνησαν όταν άρχισαν να τσακώνονται για άγνωστο λόγο και ο ένας έβγαλε μαχαίρι και χτύπησε τον άλλον.

Επί τόπου η Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ. Στον τραυματία προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζητούσαν τον δράστη που είχε «εξαφανισθεί» στους γύρω δρόμους.

Να αναφέρουμε πώς δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται επεισόδια με πρωταγωνιστές τοξικομανείς, είτε στον ΟΚΑΝΑ είτε και στην γειτονική Πλατεία Πίνδου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κύκλωμα απάτης στον ΕΦΚΑ: Νέοι διάλογοι «φωτιά» ανάμεσα σε λογιστή και «αχυράνθρωπο» – «Δεν ξέρεις άλλο λαμόγιο;»
Τα μέλη του κυκλώματος τουλάχιστον από τα τέλη του 2018 προχωρούσαν στη σύσταση εικονικών εταιρειών και μέσω αυτών εξαπατούσαν το Δημόσιο με εικονικά τιμολόγια
ΕΦΚΑ - Κύκλωμα με απάτες