Ελλάδα

Παύλος Φύσσας: “Σιγά μη φοβηθώ” φωνάζει μια λαοθάλασσα! video, pics

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε σαν σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, πριν από έξι χρόνια. Χιλιάδες φίλοι και συγγενείς τιμούν την μνήμη του. Πλήθος κόσμου έσπευσε να δώσει το χέρι του στην μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, η οποία "οδηγεί" την πορεία που βρίσκεται σε εξέλιξη. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο.

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, στην οδό Παύλου Φύσσα 60, στο Κερατσίνι. Είναι η πέμπτη επέτειος από την ημέρα που ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε από τον Γιώργο Ρουπακιά.

Μια δολοφονία που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου για την Χρυσή Αυγή: Της οποίας τα μέλη μπορεί να δικάζονται ακόμη (σ.σ. τόσα χρόνια μετά) ωστόσο το ίδιο το κόμμα μετά το “αντίο” που είπε ο ελληνικός λαός στις 7 Ιουλίου, δείχνει πια να “εξαϋλώνεται”.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 17:30 το απόγευμα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, θα ακολουθήσει πορεία στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Στην συγκέντρωση συμμετέχουν διάφορες οργανώσεις, κοινωνικοί χώροι αλλά και συλλογικότητες.

Η μητέρα του αδικοχαμένου μουσικού, Μάγδα Φύσσα, βρίσκεται φυσικά στο σημείο και δεκάδες άνθρωποι σπεύδουν να της σφίξουν το χέρι. Άλλωστε η ίδια έχει κερδίσει τον σεβασμό με την δημόσια στάση της την τελευταία, “μαύρη” εξαετία της ζωής της…

fyssas

Στην πορεία που ξεκίνησε, αποτελεί τον “οδηγό”.

fyssas

fyssas

Παύλος Φύσσας – Ξεκίνησε η πορεία

fyssas fyssas fyssas fyssas fyssas fyssas fyssas

 

Παύλος Φύσσας – Οι εκδηλώσεις

Έξι χρόνια συμπληρώνονται όπως προαναφέραμε, σήμερα Τετάρτη, 18.09.2019, από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας. Στο πλαίσιο αυτό η οικογένεια Φύσσα διοργάνωσε μια σειρά από εκδηλώσεις και συζητήσεις τις προηγούμενες μέρες , «έναν αντιφασιστικό Σεπτέμβρη» , όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Με κεντρικό σύνθημα «Σιγά μη Φοβηθώ» πραγματοποιήθηκε χθες, Τρίτη 17.09.2019, στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, υπό το πρίσμα ενός κοινού στόχου, τη μάχη κατά του φασισμού.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Ματούλα Ζαμάνη, Άλλος κόσμος, Nightstalker, No Hard Feelings, Social Waste, The Titz, Dj Moya, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τον Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής.

Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ειρήνη Μουρτζούκου: Το πόρισμα των ιστοπαθολόγων για τα 4 μωρά δεν δείχνει παθολογικά αίτια αλλά σημάδια υποξίας για το θάνατό τους
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσα από το LiveNews, για τους θανάτους των τεσσάρων από τα παιδιά που πέθαναν ενώ τα πρόσεχε...
Η Ειρήνη Μουρτζούκου
Νεκρός 70χρονος κτηνοτρόφος στην Λάρισα από κρούσμα Αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας Κονγκό - Μολύνθηκε από τσιμπούρι
Η νόσος εκδηλώνεται με ποίκιλα συμπτώματα και βαρύτητα, από ασυμπτωματική λοίμωξη (σε περίπου 85% των κρουσμάτων) ή ήπια εμπύρετη νόσο, έως πολύ σοβαρή νόσο
Λάρισα: Νεκρός 70χρονος κτηνοτρόφος από κρούσμα Αιμορραγικού πυρετού Κριμαίας – Κονγκό
Νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 59χρονου επιχειρηματία στη Λαμία - «Τι πήγες και είπες ρε;»
«Εγώ το έκανα το ομολογώ. Δεν είχα στο μυαλό μου να τον σκοτώσω», είπε στην απολογία του ο δράστης πριν Εισαγγελέας και ανακριτής διατάξουν την προφυλάκισή του
Ο δράστης της δολοφονίας του επιχειρηματία στη Λαμία, κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια
3
Το μεγάλο «ευχαριστώ» των κατοίκων της Χίου στους Πυροσβέστες μετά τη μάχη με τις φλόγες - Η ανάρτηση του Γιάννη Κεφαλογιάννη
«Σας ευχαριστούμε που σβήνοντας τις φωτιές κρατάτε αναμμένη την ελπίδα. Με απέραντη ευγνωμοσύνη και σεβασμός στο έργο σας», γράφει χαρακτηριστικά το σημείωμα μιας πολίτη
Τα δώρα αγάπης των κατοίκων της Χίου, στους Πυροσβέστες 3