Ελλάδα

Παύλος Ντε Γκρες: Η συγκινητική ανάρτηση για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μπροστά από την ελληνική σημαία

Με μία τρυφερή ανάρτηση, ο Παύλος Ντε Γκρες θέλησε να τιμήσει την μνήμη του πατέρα του, του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα (10.01.2025), πριν από 2 χρόνια.

Ο Παύλος, που πρόσφατα επέλεξε το επόμενο Ντε Γκρες προκειμένου να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, ανέβασε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Instagram, στην φαίνεται να ανεμίζει στο βάθος, η ελληνική σημαία.

«Αιωνία σου η μνήμη πατέρα», έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pavlos Crown Prince (@pavlosgreece)

Το μνημόσυνο για τα 2 χρόνια από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωσταντίνου, ήταν προγραμματισμένο να γίνει στις 12 Ιανουάριου στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Σωτήρος στο Τατόϊ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, η τέως βασιλική οικογένεια δεν θα παραστεί.

«Δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα το μνημόσυνο ούτε την Κυριακή, λόγω κάποιων ανειλημμένων υποχρεώσεων, ενός θέματος υγείας όπως πληροφορούμαστε από τη βασιλική οικογένεια», ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης σχετικά με το μνημόσυνο του τέως που αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Καζαντζάκης: Ο άνθρωπος που πάλεψε με τα σκοτάδια του για να βρει μια στάλα φως – Εξήντα οκτώ χρόνια από τον θάνατο του «γιου του Ψηλορείτη»
«Στις κουβέντες μας "ο προδότης των ελληνικών θεσμών" λαχταρούσε αδιάκοπα για την Ελλάδα, "ο άθεος" αγωνιούσε να βρη και να σώση τον Θεό του, "ο ανήθικος" φλεγόταν από Αρετή, "ο πουλημένος κουκουές" ήταν φλογερός εραστής της Ελευθερίας»
Φωτογραφία: ΑΠΕ - ΜΠΕ Αρχείου
Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύλληψη του 50χρονου στην Καλλιθέα που επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε αστυνομικό
«Ο 50χρόνος ήταν σε αμόκ. Είχε χαρακώσει με το μαχαίρι του αυτοκίνητα. Ακούσαμε τους δύο πυροβολισμός και την αστυνομία να τον κυνηγά στα στενά», αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας
Περιπολικό
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί - Με χτυπήματα και ο 4χρονος γιος τους
Οι αστυνομικοί φτάνοντας στο σημείο βρήκαν τον 4χρονο στην αυλή και μέσα στο σπίτι τη μητέρα αναίσθητη σε μια λίμνη αίματος, ενώ το 8 μηνών βρέφος της οικογένειας ήταν στην κούνια
Η οικογένεια στο Κορωπί 9