Ελλάδα

Πειραιάς: Δεσμεύτηκαν ακατάλληλα κεμπάπ, μπιφτέκια και κοτόπουλα!

Διάφορα κρέατα δεσμεύτηκαν σε επιχείρηση των ελεγκτών τροφίμων του τμήματος Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά.

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων δεσμεύτηκαν παρασκευάσματα κρέατος 42 κιλών στον Πειραιά.

Συγκεκριμένα, κατά τον υγειονομικό κτηνιατρικό έλεγχο σε κρεοπωλείο της πόλης, οι ελεγκτές κτηνίατροι εντόπισαν και δέσμευσαν διάφορα παρασκευάσματα κρέατος (κεμπάπ, μπιφτέκια και ρολό κοτόπουλου) βάρους 42 κιλών, λόγω αδυναμίας ιχνηλασιμότητας ως προς την ημερομηνία λήξης και ταυτοποίησης των τροφίμων σε συνδυασμό με πλημμελή διαχείριση της αποθήκευσής τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας