Ελλάδα

Πειραιάς: Πρωτοχρονιά με φαντασμαγορικό υπερθέαμα από τον Πύργο του μεγάλου λιμανιού

«Εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευημερία σε όλο τον κόσμο, καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2025!» δήλωσε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης

Φαντασμαγορικό υπερθέαμα στην υποδοχή του νέου 2025 στον Πειραιά. Ο ουρανός έλαμψε από το εντυπωσιακό υπερθέαμα του Πύργου της πόλης την Πρωτοχρονιά.

Με δεκάδες πολύχρωμα πυροτεχνήματα, βεγγαλικά και λαμπερούς φωτισμούς από τον Πύργο του Πειραιά, καλωσόρισε ο Πειραιάς το 2025, στέλνοντας την Πρωτοχρονιά μηνύματα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας για το νέο έτος.

Τα πρώτα λεπτά της έλευσης του 2025, το εμβληματικό τοπόσημο της πόλης, ο Πύργος με τη φωταγωγημένη πρόσοψή του, χάρισε μαγευτικές εικόνες, «γεμάτες» φως, πανδαισία χρωμάτων, ένταση και ρυθμό.

Οι μοναδικές εικόνες που εξέπεμψε ο Πύργος, κατά την αλλαγή του χρόνου, εντυπωσίασαν, ενώ ήταν ορατές και στις πέντε Δημοτικές Κοινότητες, αλλά και σε άλλες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

PEIRAIAS PROTOHRONIA

PEIRAIAS PROTOHRONIA

PEIRAIAS PROTOHRONIA

Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε:

«Για ακόμα μια χρονιά, ο Πειραιάς υποδέχθηκε το νέο έτος με ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα από τον Πύργο του Πειραιά, προσφέροντας στιγμές χαράς και ελπίδας στους πολίτες. Το κτήριο, σύμβολο αναγέννησης της πόλης μας, έλαμψε δημιουργώντας μία εντυπωσιακή εικόνα, η οποία ήταν ορατή όχι μόνο σε όλη την πόλη, αλλά και στο Λεκανοπέδιο. Εύχομαι υγεία, ειρήνη, ευημερία σε όλο τον κόσμο, να έχουμε αγάπη και αλληλεγγύη μεταξύ μας και πιστεύω ότι το 2025 και για τη χώρα αλλά και για τον Πειραιά θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους. Καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2025!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
Σε προνομιακή τοποθεσία στην ανατολική πλευρά του The Ellinikon, το East Village και το Skyline Havens υπόσχονται σύγχρονη, «έξυπνη» διαβίωση με άμεση πρόσβαση στο μετρό, κοντά στο πάρκο, το mall και τις βασικές υποδομές της νέας ανάπτυξης.
East Village στο The Ellinikon: Η νέα γειτονιά που ενώνει την Αθηναϊκή Ριβιέρα με την πόλη
«Κρύο, βροχές ακόμα και χιόνια στα ορεινά φέρνει ο Απρίλιος» λέει ο Κολυδάς - Θερμοκρασίες σε ελεύθερη πτώση την επόμενη εβδομάδα
Ο γνωστός μετεωρολόγος, Θοδωρής Κολυδάς, έκανε μια ανάρτηση για τον καιρό των επόμενων ημερών σημειώνοντας πως: «Από σήμερα το βράδυ και από τα δυτικά, ο καιρός θα αρχίσει να χαλάει σταδιακά»
Βασίλης Παπαδόπουλος
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί
Ενώ ο καιρός δεν είναι τόσο απαγορευτικός, οι ίδιοι έχουν αποκλειστεί στη Γαύδο και κανείς δεν τους έχει απαντήσει υπεύθυνα για το πότε θα είναι σε θέση να αναχωρήσουν αναφέρει ο πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων
25η Μαρτίου: Αποκλείστηκαν στη Γαύδο οι 21 μαθητές από τη Βούλα που παρέλασαν στο ακριτικό νησί