Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Περιφέρεια Αττικής: Στην εισαγγελία Πρωτοδικών η υπόθεση με τις παράνομες διαφημίσεις σε γέφυρες

δικαστήρια

Πληθαίνουν τα διαφημιστικά λάβαρα σε διάφορες γέφυρες με την Περιφέρεια Αττικής να αναλαμβάνει δράση.

Συγκεκριμένα κοινοποίησε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την υπόθεση παράνομης τοποθέτησης διαφημιστικών λαβάρων επί της γέφυρας Ροσινιόλ στον Κηφισό, στη συμβολή με την οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Η τοποθέτηση του διαφημιστικού υλικού από αυτοκινούμενο συνεργείο ιδιωτικής εταιρείας έγινε αντιληπτή κατά τη διάρκεια αποξήλωσης παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που διενεργούσαν συνεργεία της Δ/νσης Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας.

Σημειώνεται ότι «η συγκεκριμένη εταιρεία συνεχίζει να παρανομεί», όπως επισημαίνει σε ανακοίνωση της η Περιφέρεια, όταν οι υπόλοιπες έχουν συμμορφωθεί με αποτέλεσμα να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, «υπακούοντας» στη συντονισμένη προσπάθεια, εξάλειψης του, που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2019, η Περιφέρεια, σε συνεργασία με τους Δήμους της Αττικής, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους παραβάτες για τις νομικές συνέπειες που επισύρει η πράξη τους.

Για το ζήτημα αυτό ο περιφερειάρχης υπογραμμίζει ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε όσους ρυπαίνουν το περιβάλλον και απειλούν τις ζωές των πολιτών. Θα πηγαίνουν στον εισαγγελέα και θα τους επιβάλλονται βαριά πρόστιμα, όπως ορίζει η νομοθεσία.

«Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε το πρόσωπο της Αττικής και σ ΄αυτή μας την προσπάθεια δεν θα επιτρέψουμε να μπει κανείς εμπόδιο», τονίζει ο ίδιος.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις