Ελλάδα

Περιστέρι: Πήρε εξιτήριο η κοπέλα που τραυματίστηκε στο τροχαίο – «Το STOP ήταν κρυμμένο», λέει η μητέρα της

Καλά στην υγεία τους οι 3 νεαροί που τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με λεωφορείο

«Το τρακάρισμα ήταν σοκαριστικό», λέει στο newsit.gr η μητέρα της κοπέλας που τραυματίστηκε στο τροχαίο ατύχημα που έγινε στο Περιστέρι, την Κυριακή (28.04.2025) όταν λεωφορείο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Φοινίκων και Βασιλικών στο Περιστέρι, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο αυτοκίνητο. Μου είπε πως η πινακίδα του STOP ήταν κρυμμένη λόγω ενός τροχόσπιτου, με αποτέλεσμα ο οδηγός να μην την προσέξει», αναφέρει η μητέρα της κοπέλας που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Αποτέλεσμα του τροχαίου αυτού ήταν να τραυματιστούν 3 άτομα, ανάμεσα τους και ένας ανήλικος 17 χρόνων.

«Με ενημέρωσε η ίδια η κόρη μου για το ατύχημα, τρόμαξα πολύ εκείνη την ώρα ευτυχώς είναι καλά το παιδί μου, πήρε εξιτήριο, βγήκε από το νοσοκομείο και δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας. Έμαθα πως και τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους κάνουμε το σταυρό μας που δεν έγινε κάτι πιο σοβαρό», συνεχίζει την περιγραφή της η μητέρα της νεαρής που τραυματίστηκε.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής η συγκεκριμένη διασταύρωση στο Περιστέρι θεωρείται πολύ επικίνδυνη και όπως ήταν επόμενο, μετά τη σύγκρουση, στο σημείο επικράτησε πανικός.

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά
Έχασε πάνω από 2 λίτρα αίμα - «Υπάρχουν άνθρωποι που επιβεβαιώνουν πως η δολοφονία έγινε για οπαδικές διαφορές», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος - Στον εισαγγελέα ο δράστης
20χρονος
6
Έφτασε στα δικαστήρια ο 23χρονος για τη δολοφονία του 20χρονου - Παραμένουν άγνωστα τα κίνητρα της επίθεσης, αναζητούνται ακόμη 2 άτομα
Το χρονικό της δολοφονίας, τα όσα ισχυρίστηκε ο 23χρονος στις αρχές και τα σοκαριστικά βίντεο ντοκουμέντο από τους δρόμους της Καλαμαριάς, λίγο μετά την επίθεση με το μαχαίρι
23χρονος
15