Ελλάδα

Πεσμένα κορμιά και αίματα παντού – Οι θαμώνες του καταστήματος στο Μικρολίμανο περιγράφουν τη φρίκη

“Είδα τον φίλο μου να πέφτει, είχε δεχθεί δυο σφαίρες στα χέρια” λέει στο Newsit ένας νεαρός που βρέθηκε την ώρα που ο δράστης σκορπούσε τον πανικό με το καλάσνικοφ μέσα στο κατάστημα στο Μικρολίμανο. Όσοι έζησαν τη φρίκη από κοντά και ήταν τυχεροί καθώς βγήκαν αλώβητοι από το σκηνικό του τρόμου δίνουν συγκλονιστικές περιγραφές.

“Πυροβολούσε σαν τρελός” λέει ένας από τους νεαρούς που την ώρα του πανικούν βρισκόταν πλάι στον dj του καταστήματος.
Κανείς δεν κατάλαβε αρχικά τι συμβαίνει, μετά τους τρεις πρώτους πυροβολισμούς γύρισαν και είδαν τον μανιακό με το καλάσνικοφ στα χέρια.

Ήδη είχε σωριάσει στο έδαφος έναν άνδρα που στεκόταν στην πόρτα, τον είχε πυροβολήσει από κοντινή απόσταση στο στήθος.
Ύστερα λένε οι μάρτυρες ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και συνέχισε να πυροβολεί.

Ένας νεαρός αστυνομικός, εκτός υπηρεσίας, που είχε βγει με την παρέα του να διασκεδάσει δέχθηκε μια σφαίρα στην κοιλιά, λίγα μέτρα πιο πέρα μια κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη έχοντας δεχθεί μια σφαίρα στο κεφάλι, ευτυχώς όπως αποδείχθηκε το βλήμα απλά “έξυσε” το κεφάλι της κοπέλας.
Ο φίλος βρισκόταν δίπλα μου λέει ο νεαρός, τον είδε να πέφτει έχοντας δεχθεί δυο σφαίρες, από μία σε κάθε χέρι.
Έπεσα πανικόβλητος στο πάτωμα, λέει ο νεαρός και συμπληρώνει πως έψαχνε στο σώμα του να δει που είχε τραυματιστεί βέβαιος πως είχε δεχθεί και εκείνος μια από τις 14 σφαίρες του μανιακού.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΓΑΝΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δένδιας: Ανανεώνεται η αμυντική συμφωνία αμοιβαίας στρατιωτικής συνδρομής με την Γαλλία
«Η φρεγάτα «Κίμων» αποτελεί το επιστέγασμα της εμβληματικής μας συνεργασίας. Μετά τις αναβαθμίσεις που προγραμματίζουμε, οι φρεγάτες αυτές θα φέρουν στρατηγικά όπλα», ανέφερε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας
Ο Νίκος Δένδιας με την υπουργό Άμυνας της Γαλλίας Κατρίν Βοτρίν