Ελλάδα

Πέθανε ο δικηγόρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος

Σε ηλικία 56 ετών πέθανε τις πρώτες πρωινές ώρες ο δικηγόρος Αθηνών Παναγιώτης Γιαννόπουλος. Τα αίτια του θανάτου του δεν είναι ακόμη γνωστά καθώς αναμένεται η ιατροδικαστική γνωμάτευση.

Η κηδεία του θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Είχε γεννηθεί στη Γιάλοβα Μεσσηνίας, ήταν παντρεμένος και είχε δύο παιδιά.

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος ήταν ένας μαχητικός δικηγόρος και κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής πορείας του είχε αναλάβει σημαντικές υποθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Ρέιζ, ο «Μάγειρας» και η σχέση με τον διασημότερο Τούρκο μαφιόζο – Ο πολυτελής βίος των Τούρκων με όπλα, ναρκωτικά και θωρακισμένα αυτοκίνητα
Η ΕΛ.ΑΣ. σκοπεύει να δημιουργήσει ειδικό τμήμα μέσα στο ελληνικό FBI, για να αντιμετωπίσει πλέον αποκλειστικά την τουρκική μαφία
Αυτοκίνητο