Ελλάδα

Πέθανε ο τραγουδιστής Τόλης Τσιμογιάννης – Συγκινεί το «αντίο» της συζύγου του

Θλίψη προκαλεί στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Τόλη Τσιμογιάννη, του γνωστού τραγουδιστή των δεκαετιών του ’80 και του ’90 με επιτυχίες όπως το «Και κάνεις και Ζημιές» και το «Κρύβε Λόγια».

Η σύζυγός του, Νατάσα, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook για τον θάνατο του τραγουδιστή, γράφοντας «έφυγες καρδούλα μου, έφυγες. Μου άφησες ένα κενό και πόνο. Πάντα με ρωτούσες τι να κάνουμε, τώρα δεν με ρώτησες τίποτα, πήρες την απόφαση μόνος. Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ. Εγώ σε περιμένω να γυρίσεις πάλι στο σπίτι μας άγγελε μου».

Η ανάρτηση της συζύγου του:

Ποιος ήταν ο Τόλης Τσιμογιάννης

Ο Τόλης Τσιμογιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός και έτσι ξεκίνησε κι εκείνος να τραγουδάει πλάι σε μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Το 1983 έκανε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Θα σ’ Αγαπώ Παντοτινά», ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο «Μα δεν Ήρθες Εσύ».

Το 1990 κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κρύβε Λόγια», στον οποίο συμπεριλαμβάνεται το «Και κάνεις και Ζημιές» όπου γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Κυκλοφόρησε άλλες 7 δισκογραφικές δουλειές μέχρι που εγκατέλειψε τον χώρο μετά από ρήξη που είχε με γνωστό τραγουδιστή. Επέστρεψε το 2013 κι εμφανιζόταν από τότε σε νυχτερινά μαγαζιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 23
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 10