Ελλάδα

Πέθανε στις φυλακές ο βιαστής των ανήλικων παιδιών του

Όπως ανακοινώθηκε απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο πατέρας τέρας της Νίκαιας.
 

Ο κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλού, έπαθε έμφραγμα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Ο σε εισαγωγικά ”άνθρωπος” αυτός όχι μόνο ασελγούσε στα παιδιά του αλλά εξέδιδε την διανοητικά ανάπηρη κόρη του στους γείτονες!
 
ΟΙ αστυνομικοί είχαν εισβάλει νύχτα στην μονοκατοικία του στη Νίκαια μετά από καταγγελίες γειτόνων, τόσο για τη δυσοσμία, όσο και από τις κραυγές των παιδιών που οδηγούσαν σε ενδοοικογενειακή βία και είχαν βρεθεί μπροστά σε ένα θέαμα που δύσκολα μπορεί να περιγραφεί.
 
Τα τρία παιδιά της οικογένειας ζούσαν ανάμεσα σε σκουπίδια και περιττώματα.

Τα μικρότερα, δυο αγοράκια 9 και 6 ετών με δυσκολία μπορούσαν να μιλήσουν και όπως λένε οι γείτονες δεν έχουν πάει ποτέ στο σχολείο, ενώ σχεδόν ποτέ δεν τα έβλεπαν έξω από το σπίτι.
 

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι υπάρχουν καταγγελίες πως ο πατέρας, ασελγούσε κατ’ επανάληψη σε βάρος της 18χρονης διανοητικά ανάπηρης κόρης του.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το παιδί έχει σπασμένη λεκάνη και βλέπει εφιάλτες» λέει ο πατέρας του 7χρονου που χτύπησε το αυτοκίνητο που μπούκαρε στο σούπερ μάρκετ στη Νίκαια
«Μαζί με τη μητέρα του άλλου παιδιού χτυπάγαμε το παρμπριζ για να κάνει πίσω» λέει για το τροχαίο ατύχημα η μητέρα του τραυματισμένου παιδιού
Αυτοκίνητο έπεσε σε σούπερ μάρκετ στη Νίκαια