Ελλάδα

Πετρούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη τις ημέρες του Πάσχα

Βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη σπιτιού στην Πετρούπολη τις ημέρες του Πάσχα από δράστες που εκμεταλλεύθηκαν την απουσία των ιδιοκτητών.

Συγκεκριμένα το MEGA εξασφάλισε βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό σπιτιού που καταγράφει καρέ – καρέ τις κινήσεις και τις συνομιλίες διαρρηκτών σε σπίτι στην Πετρούπολη.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό ντοκουμέντο, οι δύο διαρρήκτες αφού παραβίασαν την κλειδαριά και εισήλθαν στο εσωτερικό του σπιτιού, με περισσή άνεση άναψαν τα φώτα και τα έκαναν άνω κάτω, ψάχνοντας πολύτιμα αντικείμενα, χρήματα και κοσμήματα.

Τους κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας

Η κάμερα ασφαλείας του σπιτιού κατέγραψε τις κινήσεις και τα πρόσωπά τους που ήταν ακάλυπτα, ωστόσο για να μην αφήσουν αποτυπώματα, φορούσαν γάντια.

Ό,τι κατάφεραν να βρουν, το έβαλαν στις τσέπες τους και έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι, με τις Αρχές να τους αναζητούν.

Πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ κάνουν λόγο για σπείρα Ρομά που έχει ρημάξει σπίτια και καταστήματα σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοχος 55χρονος που παρενοχλούσε 4χρονο κοριτσάκι και έστελνε ερωτικά γράμματα σπίτι του στην Θεσσαλονίκη - «Δεν την έχω πειράξει ποτέ»
Οι γονείς της απευθύνθηκαν στις αρχές αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε από τις συστάσεις που του έγιναν συνεχίζοντας να την παρενοχλεί
Ανήλικη 1
Ένας 21χρονος δολοφόνησε την 52χρονη μητέρα του στη Λάρισα - Προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα με τον ξάδερφό του
Οι δράστες τύλιξαν την γυναίκα σε ένα πάπλωμα για να την βγάλουν από το σπίτι, όταν τους είδε κάποιος γείτονας και ειδοποίησε την Αστυνομία
Δολοφονία Λάρισα 16
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες