Ελλάδα

Πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τι ισχύει.

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι αναρτώνται οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2018-2019. Οι πίνακες καταρτίστηκαν ανά κλάδο (Δασκάλων ΠΕ70 & Νηπιαγωγών ΠΕ60), στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠ.Π.Ε.Θ. http://e-aitisi.sch.gr.

Πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών: Η ανακοίνωση του Υπουργείο Παιδείας

Συγκεκριμένα αναρτώνται:

α) Ενιαίοι πίνακες με μόρια (προϋπηρεσίας ή/και επιτυχίας σε έναν από τους δύο τελευταίους διαγωνισμούς εκπαιδευτικών του Α.Σ.Ε.Π.)

β) Ενιαίοι πίνακες χωρίς μόρια

γ) Πίνακας αποκλειομένων

Κατά των πινάκων αυτών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ασκήσουν ένσταση στο Α.Σ.Ε.Π. Η ένσταση γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η προθεσμία ισχύει από σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 14:00.

Δείτε τα αποτελέσματα στο http://e-aitisi.sch.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου - «Πέθαναν από φυσικά αίτια», ισχυρίστηκε
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγαν από τη ζωή πριν από 3 μήνες και απλά τοποθέτησε τις σορούς στο συγκεκριμένο δωμάτιο για να κρύψει τον θάνατό τους
Διαμέρισμα
Fuel Pass και ψηφιακές απάτες: Γιατί τα παραπλανητικά SMS ήρθαν για να μείνουν – Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα
Πρόκειται για ένα διαρκές «παιχνίδι γάτας και ποντικιού», όπου κάθε τεχνολογικό φράγμα που υψώνεται, αργά ή γρήγορα δοκιμάζεται και παρακάμπτεται
Scam
Στη φυλακή ο Χρήστος Μαυρίκης για δωροδοκία δικαστή – Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια χωρίς αναστολή 
Τι κατέθεσε ο ανώτατος δικαστής και παραλήπτης της επιστολής Μαυρίκη - «Του εξήγησα ότι δεν παραλαμβάνω φακέλους και ότι πρέπει να απευθυνθεί στη γραμματεία. Τελικά ήρθε στο γραφείο και μου παρέδωσε τον φάκελο»
O Χρήστος Μαυρίκης 5