Ελλάδα

Πήρε την ανηφόρα η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης – Αγγίζει τα 2 ευρώ στην Αθήνα

Η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης πήρε την ανηφόρα στα πρατήρια καυσίμων της Αθήνας και ήδη αγγίζει τα 2 ευρώ.

Η απόφαση του ΟΠΕΚ για μείωση της παραγωγής πετρελαίου άρχισε να επηρεάζει άμεσα τις τιμές των καυσίμων παντού και στην περίπτωσή μας και στην Ελλάδα και ήδη η τιμή της αμόλυβδης βενζίνης στα πρατήρια καυσίμων της Αθήνας αγγίζει τα 2 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ όσοι επισκέφτηκαν σήμερα κάποια πρατήρια καυσίμων στην Αθήνα είδαν αύξηση στις τιμές που έκαναν την αμόλυβδη βενζίνη να αγγίζει τα 2 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε πρατήριο καυσίμων κεντρικής λεωφόρου της Αθήνας οι τιμές διαμορφώθηκαν ως εξής:

  • 1,928 ευρώ η Unleaded 95
  • 2,048 ευρώ η Unleaded 98
  • 2,245 ευρώ η S. Unleaded 100

Μικρή αύξηση και στο πετρέλαιο

Ταυτόχρονα μικρή αύξηση παρατηρήθηκε και στο πετρέλαιο, με τις τιμές από χθες να ανεβαίνουν στα +0,08 ευρώ για τη βενζίνη και στα +0,06 ευρώ για το πετρέλαιο.

Αρκετά ανήσυχοι εμφανίζονται οι βενζινοπώλες, που γέμισαν σήμερα τις αντλίες με ακριβότερα τιμολόγια, χωρίς ωστόσο να μπορούν να εξηγήσουν τις απότομες αυξήσεις.

 

Θα συνεχιστούν οι αυξήσεις

Όπως όλα δείχνουν οι αυξήσεις θα συνεχιστούν κατά τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου, με τους κατοίκους στις επαρχιακές πόλεις και τα νησιά να έρχονται μάλιστα αντιμέτωποι με βενζίνη που θα ξεπερνά τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς δρούσε το κύκλωμα του «Πούτιν» με την «αυτοκρατορία» των λαθραίων τσιγάρων: Ο «κινέζος» και η ζημιά εκατομμυρίου στο δημόσιο
Τα δύο αδέλφια και αρχηγοί του κυκλώματος δήλωναν μηνιαίο εισόδημα 400 ευρώ - Οι κωδικές ονομασίες, ο ρόλος του συλληφθέντα αστυνομικού και οι βίλες με τις εκκλησίες των «εγκεφάλων»
Όπλα
Ανανεώθηκε πριν 35 λεπτά
«Της έκανα ΚΑΡΠΑ και άρχισε να βγάζει υγρά από τη μύτη» λέει ο σεφ που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στη 2χρονη που έπεσε στο σιντριβάνι στην Καλλιθέα
Ο Γιώργος Μαρκουράκης, σεφ σε κατάστημα εστίασης της περιοχής ήταν ο άνθρωπος που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στο κοριτσάκι και του έκανε ΚΑΡΠΑ
Το κοριτσάκι με τον πατέρα του
11
Σε κατάσταση συναγερμού ο Έβρος από τις πλημμύρες στη Βουλγαρία: Υπερχείλισαν ποτάμια, φόβοι μην σπάσουν τα αναχώματα
Ο δήμος Διδυμοτείχου προχώρησε σε τεχνητή εκτόνωση των πιέσεων, ανοίγοντας τα θυροφράγματα στην περιοχή του Πυθίου, για να μην σπάσουν τα αναχώματα
Φωτογραφία από Forecast Weather Greece