Ελλάδα

Πλειστηριασμοί: «Το σπίτι μου βγαίνει στο σφυρί για τρίτη φορά – Είμαι εξαγριωμένος» – video

Σε πλειστηριασμό βγαίνει για τρίτη φορά το σπίτι του κυρίου Μυτιληναίου. Διαμαρτυρία έξω από συμβολαιογραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Σπυρίδων Μυτιληναίος, ιδιοκτήτης οικίας 165 τετραγωνικών μέτρων στην Κηφισιά, με χρέος από δάνειο που αγγίζει τα 586.000 ευρώ κατά την τράπεζα, πατέρας δυο ανηλίκων παιδιών, δήλωσε ότι είναι η τρίτη φορά ππυ τράπεζα βγάζει στο σφυρί το σπίτι του.

«Είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση ψυχολογικά. Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες να ρυθμίσουμε το χρέος. Η τράπεζα μας ζητάει 30.000 ευρώ για να κινήσει διαδικασίες ρύθμισης για τον διακανονισμό του χρέους. Με πετάνε από το σπίτι και εγώ είμαι πλέον με κρίσεις πανικού και η σύζυγος μου πηγαίνει πλέον σε νευρολόγο» είπε μεταξύ άλλων ο δανειολήπτης.

«Ο Τσίπρας αξίζει το βραβείο του πιο εμβληματικού πρωθυπουργού του ψεύδους και της εξαπάτησης» δήλωσε στις κάμερες ο Παναγιώτης Λαφαζάνης που συμμετείχε μαζί με μέλη της ΛΑΕ και του Κινήματος Δεν Πληρώνω στη διαμαρτυρία κατά του πλειστηριασμού έξω από το συμβολαιογραφείο της Σταδίου.

«Βλέπετε έχουμε μπει στη μεταμνημονιακή εποχή. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι τους πλειστηριασμούς τους κάνουμε ένα είδος τσουνάμι κατά χιλιάδες πλέον σε όλη την επικράτεια. Και μάλιστα τους προχωράμε ευθέως και απροσχημάτιστα στις πρώτες κατοικίες. Πρώτες κατοικίες νοικοκυριών τους πετάνε στον δρόμο. Και αυτούς και τα παιδιά τους» είπε ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη βαρβαρότητα» κατέληξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μιλούσε με γενναιότητα για τον καρκίνο – «Μου αφαίρεσαν μισό πνευμόνι»
Το 2022, ενώ βρισκόταν ακόμη υπό αγωγή, προσβλήθηκε και από κορονοϊό, μετά από ταξίδι στην Κύπρο για συναυλίες που έδωσε με αφορμή τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή
Διονύσης Σαββόπουλος
Όταν ο Διονύσης Σαββόπουλος μίλησε για την «Άσπα του»: Είναι η γυναίκα της ζωής μου, αποφάσισα να την παντρευτώ μέσα στη φυλακή
«Πήρα δύο σημαντικές αποφάσεις, όσο ήμουν στην απομόνωση, να ασχοληθώ με την μουσική, και να παντρευτώ την Άσπα που την αγαπώ» είχε εξομολογηθεί ο Διονύσης Σαββόπουλος
Βράβευση του Διονύση Σαββόπουλου από τον δήμο Θεσσαλονίκης