Ελλάδα

Πλημμύρισε από κόσμο το κέντρο της Αθήνας – Ανοιχτά ως τις έξι το απόγευμα τα καταστήματα

Ο κόσμος συνδύασε μια βόλτα στο κέντρο της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας με τις αγορές

Πλημύρισαν οι δρόμοι της Αθήνας από το πρωί σήμερα (15.12.2024) με τον κόσμο να σπεύδει στο κέντρο, καθώς τα καταστήματα είναι ανοιχτά και είναι μια καλή ευκαιρία για ψώνια μέσα στη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τα καταστήματα που κινούνται σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς υποδέχτηκαν τον κόσμο που συνδύασε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τις αγορές.

Τα μαγαζιά άνοιξαν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις έξι το απόγευμα. Οι εμπορικοί δρόμοι, όπως η Ερμού θυμίζουν έναν ανθρώπινο ποτάμι με μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν ψώνια τους μέσα σε ένα χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Σημειώνεται πως οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και για άλλες δύο Κυριακές, οπότε και τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά, και συγκεκριμένα στις 22 και 29 Δεκεμβρίου.

Το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων για τις καθημερινές είναι από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ και για τις Κυριακές από τις 11:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα.

Τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου καθώς και την Τετάρτη 1 Ιανουαρίου αλλά και την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Βρεταννικός αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Τζιά – Τα σπάνια ευρήματα που βρέθηκαν στα σπλάχνα του
Μια ερευνητική αποστολή, εγκεκριμένη από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, επέτρεψε για πρώτη φορά την ανέλκυση ευρημάτων από τον Βρεταννικό, το πλωτό νοσοκομείο που βυθίστηκε το 1916 στο Αιγαίο
Η υποβρύχια αποστολή στο ναυάγιο του Βρετανικού
«Οργή, μίσος, θυμός» – Η Πόπη κατηγορεί ευθέως την Ειρήνη Μουρτζούκου για τον θάνατο του παιδιού της
Συγκλονιστικά λόγια από τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, η οποία ξεσπά δημόσια εναντίον της Ειρήνης Μουρτζούκου και δηλώνει αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους
Η Ειρήνη Μουρτζούκου