Ελλάδα

“Πλημμύρισε” με τουρίστες η Ακρόπολη! [Pics]

Ο καλός καιρός σε συνδυασμό με την ελεύθερη είσοδο, οδήγησε πολλούς τουρίστες, αλλά και Αθηναίους στην Ακρόπολη.

Σήμερα, Κυριακή (02.02.2020), τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι είχαν ελεύθεροι είσοδο, γεγονός που πολλοί -όπως φαίνεται και στις παρακάτω εικόνες- αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν.
Η Ακρόπολη και το μουσείο της είχαν την… τιμητική τους, με τους επισκέπτες να δημιουργούν ατέλειωτες ουρές, μέχρι να φτάσουν στις αντίστοιχες εισόδους.

Δείτε φωτογραφίες

akropoli akropoli akropoli

 

Φωτογραφίες InTime

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η παρατήρηση για το τσιγάρο που έφερε τις απειλές με μαχαίρι μέσα στο λεωφορείο στα Σπάτα - Το χρονικό και η σύλληψη του 23χρονου δράστη
Μια παρατήρηση για το τσιγάρο ήταν η αφορμή για να βγάλει το μαχαίρι ο 23χρονος άνδρας και  να ξεκινήσει τις απειλές εναντίον των επιβατών...
Έβγαλε μαχαίρι σε λεωφορείο
18χρονος ξυλοκοπήθηκε άγρια έξω από κλαμπ στη Σάμο - «15 άτομα τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν, τους έλεγε να σταματήσουν και τον κλωτσούσαν»
«Όλα τα χτυπήματα, τα έχει φάει στο πρόσωπο. Είμαστε στο νοσοκομείο. Είμαστε δεύτερη μέρα εδώ. Δεν ξέρουμε τι έχει. Το μάτι του το ένα βλέπει θολά. Έχει ζαλάδες»
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Πιάστηκε στα «πράσα» εγκληματική οργάνωση που προμήθευε όλη την Κρήτη με πυρομαχικά από την Αλβανία
Έκρυβαν τα πυρομαχικά σε ειδική κρύπτη αγροτικού φορτηγού - Ο ρόλος των μελών της οργάνωσης, ο «εγκέφαλος» που είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια υπόθεση και τα αυστηρά μέτρα αυτοπροστασίας
Πυρομαχικά
1