Ελλάδα

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο ζητά η Τροχαία 

Πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 32χρονου οδηγού μοτοσικλέτας ζητάει από τους πολίτες η Τροχαία Πειραιά.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: “το τροχαίο δυστύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 32χρονου μοτοσικλετιστή, σημειώθηκε στις 13:30 του Σαββάτου 24/07 στη Λ. Κηφισού 125-127, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, στην περιοχή του Ρέντη.

Η δίκυκλη μοτοσικλέτα μάρκας ΥΑΜΑΗΑ και χρώματος μαύρου, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της.

Από το βιντεοληπτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί κατά τη διενεργηθείσα προανάκριση από την Τροχαία Πειραιά, κρίνεται απαραίτητη η διερεύνηση τυχόν εμπλοκής-συμμετοχής στο ατύχημα, αγνώστου αριθμού κυκλοφορίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, μάρκας FORD, μοντέλου FOCUS και χρώματος μπλε σκούρου.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες τέλεσης του συγκεκριμένου τροχαίου ατυχήματος ή για το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά στα τηλέφωνα 210-4139263, 210-4139254, 210-4139245″.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τοποθέτησαν στο ασανσέρ τρία κιλά εκρηκτικής ύλης - Εικόνες καταστροφής από την έκρηξη σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη
«Πήγαμε στον άλλο κόσμο και ήρθαμε», αναφέρει κάτοικος της περιοχής - Στην πολυκατοικία διαμένει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων και αρχιφύλακας των φυλακών Διαβατών
Έκρηξη σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε πριν 20 λεπτά
3