Ελλάδα

«Πόρτα» της ΠΟΕ ΟΤΑ στη Χρυσή Αυγή: είστε ανεπιθύμητοι στις συγκεντρώσεις μας

Ανεπιθύμητους και εχθρούς των συνδικαλιστών χαρακτηρίζει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής η ΠΟΕ ΟΤΑ με ψήφισμά της και τους καλεί να μην παραβρεθούν στις κινητοποιήσεις τους με αφορμή τη διαθεσιμότητα.

Η ΠΟΕ ΟΤΑ κάνει λόγο για νοσταλγούς φασιστικών καθεστώτων, που ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλισμού και γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητοι.

Το ψήφισμα της ΠΟΕ ΟΤΑ

Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την κατηγορηματική του αντίθεση στην παρουσία βουλευτών της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής σε Γενικές Συνελεύσεις, Συγκεντρώσεις και κινητοποιήσεις των Συλλόγων-Μελών της Ομοσπονδίας.

Οι νοσταλγοί των φασιστικών καθεστώτων, ήταν ανέκαθεν εχθροί του συνδικαλιστικού κινήματος των εργαζομένων. Γι’ αυτό, είναι ανεπιθύμητοι από κάθε συλλογική διαδικασία των εργαζομένων. Η Χρυσή Αυγή μισεί το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα και κάθε μορφής οργάνωσης των εργαζομένων που ιστορικά εκφράζει τα συμφέροντα όλου του κόσμου της εργασίας, είτε είναι Έλληνες είτε είναι ξένοι.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. καλεί τα Συλλόγους-Μέλη της να κρατήσουν τις πόρτες τους κλειστές στους φασίστες βουλευτές της Χρυσής Αυγής, καθώς είναι απολύτως ανεπιθύμητοι από το σύνολο του συνδικαλιστικού κινήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαυροφορεμένοι έκαναν ντου σε στέκι στην Ηλιούπολη, τραυματίστηκαν δυο παιδιά

Επίθεση Χρυσαυγιτών σε αντιφασιστική συγκέντρωση

Χρυσή Αυγή: Εγκληματική οργάνωση Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλος

Επιμένει ο Β. Πολύδωρας: Αν με διαγράψουν θα απελευθερωθώ

Νέο απίστευτο παραλήρημα από τον χρυσαυγίτη βουλευτή Μ. Αρβανίτη – ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 15 λεπτά
2
Επαναπατρίστηκαν οι 105 Έλληνες από το Ισραήλ με αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας - «Είμαστε ταλαιπωρημένοι και φοβισμένοι»
Οι μαρτυρίες των Ελλήνων για τα όσα βίωσαν στο Ισραήλ - Αναγκάστηκαν να περάσουν τα σύνορα και να διασχίσουν την Αίγυπτο από όπου τους παρέλαβαν τα αεροσκάφη
Πούλμαν
6