Ελλάδα

Πού βρίσκεται το άγαλμα Βόρειος Ήπειρος μετά το βανδαλισμό

Στα εργαστήρια συντήρησης του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται, από χθες, το άγαλμα «Βόρειος Ήπειρος», το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από βανδαλισμούς, τις προηγούμενες μέρες στην οδό Τοσίτσα, όπου είναι εγκατεστημένο από το 1953.

Το άγαλμα, το οποίο δημιούργησε ο γλύπτης Κώστας Σεφερλής, και είναι ένα από τα 100 που προσφάτως αποκατέστησε ο Δήμος Αθηναίων, μεταφέρθηκε με τη φροντίδα της Διεύθυνσης Κοινοχρήστων Χώρων στην αποθήκη του τμήματος Γλυπτών Έργων του δήμου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι για τον 16χρονο που τραυματίστηκε από όπλο στη Φιλιππιάδα - Κρίσιμη η κατάστασή του
Ο ανήλικος είχε πάρει το κυνηγετικό όπλο του πατέρα του και βγήκε στην αυλή του σπιτιού του στη Φιλιππιάδα για να κυνηγήσει πουλιά όταν για άγνωστο λόγο αυτό εκπυρσοκρότησε και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι
Το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης