Ελλάδα

Πριν 2 μήνες έκλεισα το ραντεβού με γιατρό του ΙΚΑ και τώρα μου λένε έλα από του χρόνου”

Ουρές ταλαιπωρίας στο ΙΚΑ με τον κόσμο να αγανακτεί επειδή αναβάλλονται για το νέο χρόνο ραντεβού που είχαν κλείσει πριν από μήνες για προβλήματα υγείας,εξαιτίας της απεργίας των συμβασιούχων ιατρών.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

”Δύο ολόκληρους μήνες μετρούσα τις ημέρες να περάσουν για να με εξετάσει σήμερα ο οφθαλμίατρος γιατί πια δεν βλέπω,πλήρωσα και ταξί για να έρθω για να μου πουν ορθά κοφτά,έχουμε απεργία κυρία μου κλείστε ραντεβού για το 2011”καταγγέλει αγανακτισμένη στο NewsIt ασφαλισμένη-ανασφάλιστη του ΙΚΑ.

Οι συμπολίτες μας με προβλήματα υγείας ταλαιπωρούνται σε τριτοκοσμικές ουρές για να τους δει ένας γιατρός αφού χρήματα για ιδιώτη δεν περισσεύουν,και ενώ κατανοούν το δικαίωμα στην απεργία των συμβασιούχων γιατρών παραπονιούνται πως κανείς δεν τους τηλεφώνησε για να αλλάξουν τα ραντεβού ώστε να μην σπαταλήσουν ένα μεροκάματο στο ..περίμενε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα