Ελλάδα

Προφυλακιστέοι για ναρκωτικά τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για οπαδική βία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τρεις κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για την οπαδική βία και απολογήθηκαν σήμερα Παρασκευή (26.4.24) στην 4η ανακρίτρια ναρκωτικών για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών που αντιμετωπίζουν.

Οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα για την ίδια κατηγορία αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Από τους 10 κατηγορούμενους που οδηγήθηκαν νωρίς το πρωί στα δικαστήρια, μόνο οι τρεις αντιμετωπιζαν κατηγορίες για ναρκωτικά.

Οι υπόλοιποι επτά θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια μέσα στο Σαββατοκύριακο για άλλες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν, όπως συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγεριδη και εκρήξεις.

Η απολογητική διαδικασία για τους συνολικά 67 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του αστυνομικού, αναμένεται ότι θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί οπότε θα μεταχθούν στα δικαστήρια για να βρεθούν ενώπιον των πέντε Ανακριτών που ορίστηκαν για την υπόθεση, οι πρώτες ομάδες κατηγορουμένων , ενώ οι απολογίες θα συνεχιστούν και την Κυριακή.

Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση, στην οποία εμπλέκονται συνολικά 160 πρόσωπα, περιλαμβάνει 12 βαριά κακουργήματα και σωρεία πλημμελημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
32
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1