Ελλάδα

Πρόγραμμα Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη

Εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις περιμένει το κοινό που θα επισκεφτεί τον μήνα Οκτώβριο την Τεχνόπολη. Δείτε το πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις.

Σεμινάρια, ημερίδες, παρουσίαση βιβλίου, τελετή απονομής βραβείων αλλά και μουσικές βραδιές περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που φιλοξενεί τον Οκτώβριο η Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.

Το INNOVATHENS συνεχίζεται και τον μήνα Οκτώβρη στην Τεχνόπολη καθ΄όλη τη διάρκεια του μηνός. Εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για παιδιά και τις οικογένειές τους, διοργανώνονται αυτήν την Κυριακή με ελεύθερη είσοδο.

Στις 9 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ανίκητοι Ηττημένοι» του Γιάνη Βαρουφάκη. Παράλληλα, ξενάγηση για κωφούς, βαρήκοους και ακούοντες έχει προγραμματιστεί για τις 22 Οκτωβρίου, ενώ το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου καλεί τους μικρούς του φίλους σε υπαίθρια εικαστικά παιχνίδια. 

Εσείς ποια μέρα θα κλείσετε το δικό σας ραντεβού με την Τεχνόπολη;

Δείτε εδώ όλο το πρόγραμμα του Οκτωβρίου.

Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100 Γκάζι

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1