Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Προκαλούν τη νοημοσύνη μας! Ο κ. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος καλεί τον κόσμο σε 48ωρες απεργίες και καταλήψεις

Προκαλούν τη νοημοσύνη μας! Ο κ. ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος καλεί τον κόσμο σε 48ωρες απεργίες και καταλήψεις

– Ακόμα δεν έχει δοθεί πειστική απάντηση για τις διώξεις τον περασμένο Απρίλιο για κακουργήματα εις βάρος συνδικαλιστων της ΓΕΝΟΠ για τα εικονικά παραστατικά και τις υπερτιμολογήσεις
Είπε:
– “Nα τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις”
– “Nα νεκρώσουν τα πάντα” – “Να είμαστε κάθε μέρα στο Σύνταγμα”

Και ξαφνικά, αφού πέρασε το καλοκαίρι και ήρθε το Φθινόπωρο, έφυγαν τα χελιδόνια και ήρθαν οι επαναστάτες.
Μετά από μήνες σιγής και αφού κόπασε και ξεχάστηκε ο θόρυβος για τις σπατάλες της ΓΕΝΟΠ με τις υπερτιμολογήσεις και τα εκατομμύρια που ξόδευαν κάποιοι εργατοπατέρες αλόγιστα, τώρα ήρθε η ώρα για την επανάσταση. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ)

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ μιλώντας σε σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών της ΓΣΕΕ ενόψει της 24ωρης απεργίας της 26ης Σεπτεμβρίου, σήκωσε το λάβαρο και πρότεινε:

Μπαράζ καταλήψεων, σε υπουργεία, δημόσια κτίρια και οργανισμούς προκειμένου “να νεκρώσουν τα πάντα” και επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες με καθημερινή συγκέντρωση των απεργών στο Σύνταγμα.

«Στην κυριολεξία να τους κάνουμε να μην προλαβαίνουν να μετρούν τις καταλήψεις, να νεκρώσουν τα πάντα», ζήτησε συγκεκριμένα ο κ. Φωτόπουλος. Κατά τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ για να πετύχει η απεργία χρειάζεται ιδεολογική αντιπαράθεση -προκειμένου να καταδειχθεί ότι τα μέτρα δεν είναι μονόδρομος- συντονισμός των εργαζομένων στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ και καταλήψεις, επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες, κλπ.

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, «τους πέντε δέκα ή και πενήντα χιλιάδες αγωνιστές μπορούν να τους αντιμετωπίσουν, αλλά τα εκατομμύρια του κόσμου της εργασίας, των απόμαχων της δουλειάς, των ανέργων και της νέας γενιάς που την μετατρέπουν σε δούλους και σκλάβους, όχι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξορμήσεις στους χώρους εργασίας την ημέρα της απεργίας από τα συνδικάτα – Ελλάδα

 

24ωρη απεργία ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ στις 26 Σεπτεμβρίου – Ελλάδα

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε