Ελλάδα

Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 3.720 προσλήψεις νοσηλευτών και υγειονομικών – Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Εκδόθηκε το ΦΕΚ της νέας μεγάλης προκήρυξης του ΑΣΕΠ για το υπουργείο Υγείας, που αφορά στην πρόσληψη 3.720 μόνιμων νοσηλευτών και υγειονομικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την Υγεία και τους 3.720 νοσηλευτές και υγειονομικών, υπάρχει πρόβλεψη για αυξημένη μοριοδότηση για όσους δούλεψαν στην περίοδο της πανδημίας. Οι θέσεις αφορούν μόνιμο προσωπικό Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

Η κατανομή των θέσεων ανά εκπαιδευτική βαθμίδα είναι:

  • Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.), τετρακόσιες ενενήντα τρεις (493) θέσεις.
    Κλάδου/Ειδικότητας: ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  • Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.), δύο χιλιάδες διακόσιες πενήντα τρεις (2.253) θέσεις.
    Κλάδου/Ειδικότητας: ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ
  • Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) εννιακόσιες εβδομήντα τέσσερις (974) θέσεις.
    Κλάδου/Ειδικότητας: ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ, ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Οι αιτήσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω του www.asep.gr και υπάρχει παράβολο 3 ευρώ, το οποίο ο ενδιαφερόμενος προμηθεύεται από το www. gsis.gr. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά στις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 08:00 και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 14:00. Σημειώνεται ότι το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Δείτε ΕΔΩ την προκήρυξη του ΑΣΕΠ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ
Δελφοί – Σπυρίδων Ζαβιτσάνος: Νομοτελειακή η αλλαγή στην τηλεόραση, είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε
«Η τηλεόραση είναι μία υπερδύναμη που τη φανταζόταν ο άνθρωπος κάποτε και την έχει κατακτήσει με την τεχνολογία», υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΔΣ της Alter Ego Media
Σπυρίδων Ζαβιτσάνος