Ελλάδα

Προληπτικές προσαγωγές έξω από το Αλεξάνδρειο πριν την ομιλία Τσίπρα

Προσήχθη ο Γιώργος Τάτσιος -που προσπάθησε να μπει στον χώρο της ομιλίας στο Αλεξάνδρειο- αλλά και άλλα άτομα.

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, προσήγαγαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr .

Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ όπου είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε στους αγώνες του κινήματος κατά της συμφωνίας Πρεσπών και είχε μάλιστα καταθέσει μήνυση κατά του πρ.ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά.

Μαζί του έξω από το Αλεξάνδρειο ήταν η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης προσήχθησαν.

Όπως δήλωσε ο κ. Τάτσιος στο Thestival, η προσαγωγή του έγινε χωρίς καμία δικαιολογία και αυτή την ώρα οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Πάντα κατά το thestival.gr ακολούθησαν προληπτικές προσαγωγές και άλλων ατόμων που κρίθηκαν ύποπτα για πρόκληση έντασης εντός του χώρου της εκδήλωσης, ενώ αυστηρός είναι ο έλεγχος για όσους θέλουν να περάσουν στον Αλεξάνδρειο.

Δείτε το video:
Πηγή: thestival.gr
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν έχει βρεθεί καμία κλήση του Βασίλη Μπισμπίκη στο 100 για το τροχαίο στη Φιλοθέη» λέει η Κωνσταντία Δημογλίδου
«Δεν μπορώ να πιστέψω κάποιος αναφέρει ότι εγκατέλειψε τον τόπο ενός τροχαίου την προηγούμενη ημέρα και ο αστυνομικός δεν ζητά τα στοιχεία του, το θεωρώ αδιανόητο» τονίζει η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ
Βασίλης Μπισμπίκης
3