Ελλάδα

Πρόωρη… Ανάσταση! Τα ταμεία του κράτους τα 2,8 δισ. της δόσης

Χθες, Μεγάλη Παρασκευή, μπήκαν στα ταμεία του ελληνικού κράτους τα 2,8 δισ. ευρώ της δόσης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ολοκληρώνοντας το πακέτο των 50 δισ. ευρώ που είχε εγκριθεί τον προηγούμενο Νοέμβριο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με άριστα πληροφορημένες πηγές του υπουργείου Οικονομικών, το ποσό αυτό αφορά στην ολοκλήρωση της εκταμίευσης του πακέτου των 50 δισ. ευρώ.

Πλέον, με τη ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, η χώρα πηγαίνει στο Eurogroup της 13ης Μαΐου στοχεύοντας στην έγκριση της επόμενη δόσης, η οποία αθροιστικά (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ) αφορά σε ποσό περίπου 6 δισ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελαφρύνσεις στα ακίνητα προαναγγέλλει ο Στουρνάρας – Στο μισό ο φόρος για μεταβιβάσεις

Καλά λόγια για την Ελλάδα από το ΔΝΤ για πρώτη φορά!

Μαυραγάνης: Θέλουμε επαναφορά ΦΠΑ 13% στην εστίαση

Κομισόν: Ανάκαμψη στο τέλος του ’13 για την Ελλάδα – Βαθαίνει η ύφεση στην Ευρωζώνη

Πόσο μειώνεται η δόση του δανείου μετά τη μείωση του επιτοκίου της ΕΚΤ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 5