Ελλάδα

Προσπαθεί να κάνει ρελάνς η καφετέρια στη Νέα Σμύρνη – Θέλει να οργανώσει πάρτι μόνο για ηλικιωμένους

Απογοήτευση προκαλούν όλα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά την καφετέρια της Νέας Σμύρνης που κατηγορείται για ηλικιακό ρατσισμό, καθώς έδιωξε από το κατάστημα δύο ηλικιωμένους. Οργή και κατακραυγή στα social media.

Αμέσως μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στο κείμενο με τη δημόσια συγγνώμη που ανέβασε στο Facebook έκανε γνωστό πως απέλυσε τον υπεύθυνο πρωινής βάρδιας. Και τώρα, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις οργισμένες αντιδράσεις, αποφασίσει να κάνει… πάρτι μόνο για ηλικιωμένους. 

Η αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται στον Alpha με τη Ναταλία Γερμανού. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, ο ιδιοκτήτης πήρε τηλέφωνο στο A’ ΚΑΠΗ της Νέας Σμύρνης και προσφέρθηκε να διοργανώσει πάρτι με δικό του DJ στην καφετέρια αποκλειστικά και μόνο για ηλικιωμένους!

Στο άκουσμα της είδησης το πάνελ της Ναταλίας Γερμανού σχολίασε ότι «γίνεται όλο και χειρότερο», ενώ όπως είπαν κανείς δεν δέχτηκε από το κατάστημα να μιλήσει στην εκπομπή για τον κοινωνικό ρατσισμό που υπέστησαν οι δύο ηλικιωμένοι.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι δεν είναι μόνο κατακριτέο αλλά και παράνομο, αφού υπάρχει δεδικασμένο από το 2006 για αντίστοιχο περιστατικό της Θεσσαλονίκης, όπου οι ιδιοκτήτες καταδικάστηκαν για προσβολή της προσωπικότητας και καταβλήθηκε αποζημίωση για ηθική βλάβη.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στην πορεία για την Παλαιστίνη στο Σύνταγμα: Πλήθος κόσμου φώναξε συνθήματα κατά του πολέμου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο - Οι διαδηλωτές έκαναν πορεία έως την πρεσβεία του Ισραήλ
Διαδηλωτές
Ανανεώθηκε πριν 47 λεπτά
5
Συγκλονίζει ο καρκινοπαθής που κατήγγειλε πως πήρε 1 χρόνο μετά τη βιοψία του: «Αντί συγγνώμης μου ζητούν τα ρέστα»
Ο 56χρονος κατήγγειλε πως το Δημόσιο του ζητά πλήθος εγγράφων και 2 πραγματογνωμοσύνες οι οποίες καθυστερούν την εξέλιξη της δικαστικής υπόθεσης - «Δεν θα προλάβω, θα βγει πρώτα η νεκροψία μου»
Άνδρας
3,5 χρόνων κορίτσι πνίγηκε σε πισίνα στη Ρόδο - Υπεράνθρωπη η προσπάθεια των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή
Το παιδί διασκέδαζε υπό την επίβλεψη της γιαγιάς του - Αυτόπτες μάρτυρες το ανέσυραν από την πισίνα μελανιασμένο και χωρίς τις αισθήσεις του - Οι διασώστες ξεκίνησαν άμεσα τη διαδικασία ανάνηψης αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά
Πισίνα
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
18