Ελλάδα

Πρόστιμο 60.00 ευρώ στη ΔΕΗ!

Το πρόστιμο μαμούθ επέβαλε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Το πρόστιμο επιβλήθηκε για την εκμετάλλευση του “Ορυχείου Πτολεμαΐδας” με τρόπο που δεν προσδιορίζεται στην εγκεκριμένη περιβαλλοντική μελέτη.

Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα για την απαραίτητη διαβροχή στο χώρο των εργασιών του ορυχείου ώστε να μην διαφεύγει η τέφρα στον αέρα.

“Η συμπεριφορά της ΔΕΗ είναι απαράδεκτη και προκλητική. Η τήρηση των περιβαλλοντικών όρων, η αξιοποίηση των βέλτιστων διαθέσιμων τεχνικών και η προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των κατοίκων της Δυτικής Μακεδονίας είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας” δήλωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
42ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας 2025: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί την Κυριακή – Πώς θα κινηθούν μετρό, τραμ και ηλεκτρικός
Η Τροχαία Αττικής έχει ανακοινώσει αναλυτικά τα σημεία όπου θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και τις περιοχές όπου θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση
42ος ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2025
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά