Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πρωτοχρονιά: Ευχές σε πληρώματα εν πλω από τον υπουργό Ναυτιλίας στην αλλαγή του χρόνου

Πρωτοχρονιά: Ευχές σε πληρώματα εν πλω από τον υπουργό Ναυτιλίας στην αλλαγή του χρόνου

Ευχές για το νέος έτος σε πλοιάρχους και πληρώματα πλοίων και σκαφών του λιμενικού σώματος εν πλω, απέστειλε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης μαζί με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχο Γεώργιο Αλεξανδράκη.

Επικοινωνώντας μαζί τους από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ο κ. Πλακιωτάκης ευχήθηκε καλή χρονιά και καλές θάλασσες στα πληρώματα του οχηματαγωγού «NEPTUNE ETHOS» και στα δεξαμενόπλοια «ΒΙΟΛΑΝΤΩ», «MARAN GAS ROXANA» και «ARISTARCHOS» και τα ευχαρίστησε γιατί για μια ακόμα χρονιά κράτησαν την Ελληνική Ναυτιλία στην κορυφή του κόσμου.

Παράλληλα, ο υπουργός Ναυτιλίας συνομίλησε και με το πλωτό του λιμενικού σώματος 910 και το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης 060 του Λιμενικού Σώματος που πραγματοποιούσαν περιπολία στη Μυτιλήνη και τη Σάμο αντίστοιχα. 

«Για μια ακόμα χρονιά, η δράση σας μας έκανε να αισθανθούμε ασφάλεια και σιγουριά για τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και την τήρηση της νομιμότητα στη θάλασσα, αλλά και περηφάνεια για τις χιλιάδες ανθρώπινες ζωές που σώσατε. Σας ευχαριστούμε» είπε ο κ. Πλακιωτάκης, «Εύχομαι το 2023 να φέρει υγεία, ευτυχία και πολλές χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειες σας. Καλή χρονιά σε όλες και όλους σας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις