Ελλάδα

Πτώση Canadair CL-215 στην Κάρυστο: Θρήνος στο σπίτι του Ανθυποσμηναγού Περικλή Στεφανίδη στη Θεσσαλονίκη

Από τη Θεσσαλονίκη καταγόταν ο 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, ο συγκυβερνήτης του Canadair CL-215 που έπεσε σήμερα Τρίτη (25.7.2023) στην Κάρυστο, την ώρα της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς που καίει από την περασμένη Κυριακή στην περιοχή.

Ο θάνατος των δύο χειριστών του Canadair CL-215 που έπεσε στην Κάρυστο έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη την Ελλάδα. Ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, καταγόταν από τα Χανιά και ο χαμός του έχει βυθίσει στο πένθος όλη την πόλη της Κρήτης.

Ο 27χρονος καταγόταν και είχε μεγαλώσει στη Θεσσαλονίκη και είχε φοιτήσει στο 16ο Γυμνάσιο της πόλης και μετά στο 16ο Λύκειο. Αμφότερα τα σχολεία βρίσκονται στην Ξηροκρήνη.

stefanidis thessaloniki polemikiaeroporia grtimes

Στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας έχουν βρεθεί στο πλευρό της οικογένειας του Περικλή Στεφανίδη, καθώς πήγαν νωρίτερα στο σπίτι του, για να παράσχουν ψυχολογική στήριξη στους δικούς του ανθρώπους. Όπως είναι φυσικό, το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ.

stefanidis thessaloniki polemikiaeroporia grtimes

canadair periklisstefanidis

Παράλληλα, σύμφωνα με το GRTimes.gr, συγγενείς και φίλοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς το βράδυ στο σπίτι της οικογένειας του Ανθυποσμηναγού (Ι) ενώ στο σημείο παραμένει ασθενοφόρο της Πολεμικής Αεροπορίας και γιατρός του Σώματος, που επισκέφθηκε τους γονείς του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του