Ελλάδα

Πυροσβεστική: Συλλήψεις και πρόστιμα για φωτιές σε Βοιωτία, Εύβοια, Αττική και Χαλκιδική

Σε τρεις συλλήψεις ατόμων που προκάλεσαν φωτιές προχώρησε η Πυροσβεστική ενώ σε ακόμη δυο περιπτώσεις επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι συλλήψεις και τα πρόστιμα για τις φωτιές είναι οι ακόλουθες:

-Συνελήφθη την Τρίτη (25/06/2024) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θήβας ένα άτομο για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Κουμέρκι», του δήμου Θηβαίων, στην Βοιωτία και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.707,03 ευρώ.

Συνελήφθη χθες (25/06/2024), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, άτομο για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Δύο Βουνά», της Δ.Κ. Νέας Αρτάκης, του δήμου Χαλκιδέων, στην Εύβοια και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.320,62 ευρώ.

Συνελήφθη χθες Τρίτη (25/06/2024) στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε ξηρά χόρτα κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Ντάρδεσι-Μερέντα», του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.887,50 ευρώ.

Ακόμη επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250 ευρώ, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Μαρμαρά, σε άτομο για εναπόθεση εύφλεκτων υλικών πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Παραλία Τορώνης», του δήμου Σιθωνίας, στην Χαλκιδική.

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.500 ευρώ από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, σε άτομο, για εναπόθεση υπολειμμάτων καπνίσματος μελισσιών πλησίον δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση «Παραλία Μικρή Χαμολιά», του δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας, στην Αττική. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδων βιολογικής ξανθής σταφίδας – Εντοπίστηκε ωχρατοξίνη Α
Η εταιρεία αποφάσισε την ανάκληση όλων των παρτίδων του προϊόντος και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι - Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το προϊόν να μην το καταναλώσουν
ΕΦΕΤ
Τα κρούσματα της γρίπης φέρνουν ασφυξία στα νοσοκομεία: «Γολγοθάς» των ασθενών στα Επείγοντα, ελλείψεις σε αντιικά
Στα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, από τους 100 ασθενείς που προσέρχονται στα Επείγοντα με συμπτώματα λοίμωξης, περίπου το 10% εισάγεται για περαιτέρω νοσηλεία
Διάδρομος νοσοκομείου 6
«Μαϊμού» αστυνομικός λήστεψε αλλοδαπό στον Άγιο Δημήτριο – Άγνωστοι ξυλοκόπησαν 23χρονο και του πήραν τα παπούτσια στο Νέο Ηράκλειο
Ο «μαϊμού» αστυνομικός πλησίασε τον αλλοδαπό ο οποίος περίμενε σε στάση λεωφορείου και βγαίνοντας από το όχημα του είπε: «Ψηλά τα χέρια, αστυνομία»
περιπολικό