Ελλάδα

Ρένα Βλαχοπούλου: Η Finos Film τιμά τη μνήμη της για τα 22 χρόνια από τον θάνατό της

«Όταν η Ρένα είχε κέφια, απογείωνε σενάρια και έγραφε ιστορία ακόμα και σε μια σκηνή»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

22 χρόνια πέρασαν από το θάνατο της Ρένας Βλαχοπούλου και η Finos Film έκανε σήμερα Τετάρτη (29.07.2026) στο Instagram μια ανάρτηση και τίμησε με τον δικό της τρόπο την μεγάλη ηθοποιό.

Στο βίντεο τίμησε η Φίνος Φιλμ τη Ρένα Βλαχοπούλου με αφορμή τα 22 χρόνια που συμπληρώθηκαν την Τετάρτη 29 Ιουλίου από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Στην ανάρτηση της Φίνος Φιλμ, η Ρένα Βλαχοπούλου παρουσιάζεται σε μία εμβληματική σκηνή του ελληνικού κινηματογράφου κατά την οποία δήλωσε πως ήταν 22 ετών.

«Όταν η Ρένα είχε κέφια, απογείωνε σενάρια και έγραφε ιστορία ακόμα και σε μια σκηνή. Σήμερα, 22 χρόνια από τη μέρα που έφυγε, δηλώνει ετών 22 σε μια από τις αγαπημένες σκηνές του ελληνικού σινεμά», αναφέρεται στη λεζάντα.

Η αείμνηστη ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή στις 29.07.2004 σε ηλικία 81 ετών, έπειτα από νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της τον τελευταίο καιρό είχε χειροτερεύσει ενώ τις τελευταίες ημέρες είχε πέσει σε κώμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην Πάρο κάλυψε τις νότιες Κυκλάδες και έφτασε μέχρι την Κρήτη - Δείτε βίντεο
ε βίντεο που δημοσίευσε το AtmoHub στο Facebook παρουσιάζεται η προσομοίωση της διασποράς του καπνού από τη δασική πυρκαγιά με βάση δορυφορικές παρατηρήσεις και αριθμητικά μοντέλα μεταφοράς καπνού
Φωτιά στην Πάρο
Σύρος: «Ήταν ξεκάθαρη επιθετική ενέργεια» επιμένει η δικηγόρος της οικογένειας της διασώστριας – Το κενό των 7 δευτερολέπτων πριν τον θάνατό της
Η δικηγόρος που εκπροσωπεί την οικογένεια της 41χρονης μιλά για τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης τα οποία σύμφωνα με την ίδια είναι «αδιαμφισβήτητα»
Το θύμα και ο δράστης στη Σύρο
Σαλμονέλα: 9 ερωτήσεις και απαντήσεις από τον ΕΦΕΤ – Γιατί πρέπει να προσέχουμε ιδιαίτερα το καλοκαίρι
Όπως τονίζει ο ΕΦΕΤ, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η αυξημένη θερμοκρασία του περιβάλλοντος δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για τον πολλαπλασιασμό παθογόνων μικροοργανισμών
Στήθος κοτόπουλου
Γυναίκα γέννησε μέσα σε ταξί στο δρόμο για το μαιευτήριο: «Βοηθήσαμε τη ζωή και αφήσαμε το μαύρο πίσω» λέει ο οδηγός
Ο οδηγός περιέγραψε την εμπειρία ως μία από τις πιο δυνατές στιγμές της ζωής του, λέγοντας πως η μεγαλύτερη ανακούφιση ήρθε όταν άκουσε το πρώτο κλάμα του μωρού
Απεργιακή συγκέντρωση αυτοκινητιστών ταξί της Αττικής, στα γραφεία του ΣΑΤΑ και πορεία στην πλατεία Συντάγματος, Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026. Οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές αντιδρούν σε διατάξεις του νομοσχεδίου για την ηλεκτροκίνηση και ξεκίνησαν εικοσιτετράωρες, επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις. Ανάμεσα στα αιτήματά τους είναι η παράταση του μέτρου για την ηλεκτροκίνηση που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο μέχρι το 2035, καθότι υποστηρίζουν πως είναι πολύ ακριβά τα οχήματα και δεν υπάρχουν και οι υποδομές ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες αυτών των οχημάτων. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση είναι και το άρθρο 52 που αφορά τα επιβατικά ιδιωτικής χρήσης με οδηγό. Οι εκπρόσωποι των ταξί υποστηρίζουν πως αυτή η ρύθμιση, ανοίγει το δρόμο σε εταιρείες ενοικιαζομένων με οδηγό, δημιουργώντας, όπως λένε, συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού καθώς θα πραγματοποιούν αστικές κούρσες. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)