Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Εξοργισμένος ο Μάνος Δασκαλάκης με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Η δήλωση που έκανε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, ότι ο Μάνος Δασκαλάκης βεβήλωσε τους τάφους των παιδιών του, φέρεται πως έχει εξοργίσει τον εν διαστάσει σύζυγο της 34χρονης και πατέρα των τριών κοριτσιών. 

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου ήρθε σε επαφή με άτομα του στενού περιβάλλοντος του Μάνου Δασκαλάκη, τα οποία ανέφεραν πως είναι εξοργισμένος με τις επίμαχες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια.

Μάλιστα, σημείωσαν πως είναι ο μοναδικός που έχει το ηθικό και νόμιμο δικαίωμα να επισκέπτεται τους τάφους των τριών παιδιών, κάτι το οποίο κάνει συχνά, τα καθαρίζει, τα περιποιείται και ανάβει τα καντηλάκια τους.

Την Τετάρτη (11.01.2023), η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί στην ανακρίτρια, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας. Θα ακολουθήσει η συνέχεια της δίκης της για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας. Ο πρώτος που θα καταθέσει θα είναι ο εν διαστάσει σύζυγός της, Μάνος Δασκαλάκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου
Φωτιά στην Πάτρα: «Επιτακτική η ανάγκη να σχεδιαστεί το μέλλον της κλιματικής προσαρμογής της πόλης»
Ο καθηγητής - πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών προειδοποιεί για τη μεγάλη ρύπανση και την αλλαγή στο μικροκλίμα που προκάλεσε η τεράστια φωτιά
Φωτιά
Πάτμος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα λύματα – Κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ στο νησί για την αντιμετώπιση του προβλήματος
Παρέμβαση εισαγγελέα διατάχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσλειτουργίες στον βιολογικό καθαρισμό της Πάτμου – Η ΕΥΔΑΠ έστειλε ειδικό κλιμάκιο στο νησί για να επιχειρήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος
Πάτμος 1