Ελλάδα

Σεισμός 4,2 Ρίχτερ στην Εύβοια – Έγινε αισθητός στην Αττική

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Εύβοια το βράδυ της Τετάρτης και σύμφωνα με τα αναθεωρημένα δεδομένα από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είχε μέγεθος 4,2 Ρίχτερ.

Ο σεισμός σημειώθηκε 6χλμ βορειοδυτικά του Λιμνιώνα στην Εύβοια και είχε εστιακό βάθος 11,8 χλμ. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της περιοχής στο evima.gr, ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας και κυρίως στη Χαλκίδα, μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πολύ δυνατή βοή. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαγευτικές εικόνες από την Πανσέληνο του Αυγούστου - Το φεγγάρι του «Οξύρρυγχου» έλουσε με φως όλη τη χώρα
Η πανσέληνος του «Οξύρρυγχου» χαρακτηρίζεται και ως «υπερπανσέληνος», αφού το φεγγάρι είναι έως και 14% μεγαλύτερο και 30% φωτεινότερο, προσφέροντας το αυτό μοναδικό θέαμα
Η Πανσέληνος του Αυγούστου στο Σούνιο