Ελλάδα

Σεισμός στη Σαντορίνη: Η στιγμή που τα 5,1 Ρίχτερ «χτυπούν» το νησί – Έπεσαν προϊόντα από τα ράφια σούπερ μάρκετ

Ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ ήταν ο μεγαλύτερος που έχει γίνει τις τελευταίες δυο ημέρες στις Κυκλάδες

Καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον οι σεισμοί για τους κατοίκους των Κυκλάδων. Μπορεί το φαινόμενο να βρίσκεται σε μία σχετική ύφεση τις τελευταίες ημέρες, ο νέος σεισμός μεγέθους 5,1 Ρίχτερ που έγινε το πρωί της Δευτέρας (17.02.2025) ανάμεσα στη Σαντορίνη και την Αμοργό, ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους πως η σεισμική δραστηριότητα δεν αποτελεί ακόμη παρελθόν.

Ο νέος και δυνατός σεισμός των 5,1 Ρίχτερ μπορεί να είχε επίκεντρο τις Κυκλάδες και συγκεκριμένα την θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στην Σαντορίνη και την Αμοργό αλλά έγινε αισθητός ακόμη και σε πολλές περιοχές της Αττικής.

Βίντεο – ντοκουμέντα που έφερε στο «φως» ο ΑΝΤ1, δείχνουν την στιγμή που ο Εγκέλαδος χτυπάει για ακόμη μία φορά την συγκεκριμένη περιοχή.

Όπως φαίνεται από τις κάμερες ασφαλείας ενός σούπερ μάρκετ, ο σεισμός είναι τόσο δυνατός που τα ράφια της επιχείρησης κουνιούνται έντονα ενώ πέφτουν στο έδαφος και κάποια προϊόντα.

Στο τρίτο βίντεο ντοκουμέντο που και πάλι έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, φαίνεται η στιγμή των 4,3 Ρίχτερ, του σεισμού που σημειώθηκε μόλις 3 λεπτά πριν από εκείνον των 5,1 Ρίχτερ.

Σε αυτό φαίνεται μία εργαζόμενη σε κατάστημα εστίασης να σκουπίζει το εσωτερικό της επιχείρησης.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να μην πέφτει τίποτα στο έδαφος αλλά τα φωτιστικά που κρέμονται από το ταβάνι, προδίδουν τον νέο σεισμό.

   

  

Η εργαζόμενη με ψυχραιμία, καταλαβαίνει πως για ακόμη μία φορά το νησί «κουνιέται», απορεί και συνεχίζει την δουλειά της λες και δεν έγινε τίποτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθησαν οι δύο δράστες της δολοφονίας του 31χρονου Ουκρανού στον Άγιο Παντελεήμονα - Αθώος ο 48χρονος συγκάτοικος
Οι δράστες έδεσαν τον 48χρονο και του προκάλεσαν σοβαρά τραύματα απο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ ακινητοποίησαν και τον 31χρονο ,στον οποίο προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα
Ο 48χρονος συγκάτοικος του 31χρονου θύματος
Τρόμος στα Χανιά: Μπαλκόνι 4ου ορόφου κατέρρευσε στη μέση του δρόμου – Διασκορπίστηκαν παντού συντρίμμια από τσιμέντο
Από απίστευτη τύχη τα συντρίμμια δεν έπεσαν σε κάποιον πεζό ή διερχόμενο όχημα, αλλά προκάλεσαν ζημιές σε σταθμευμένες μηχανές, σε ένα σταθμευμένο όχημα και σε κατάστημα που βρίσκεται στο ισόγειο
Χανιά
Οι αρχές ταυτοποίησαν τον άνθρωπο που έβαλε βόμβα στο σπίτι πριν το μακελειό στα Βορίζια - «Δεν πυροβόλησα» λέει ο 48χρονος συλληφθείς
Δύο παράλληλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη στα Βορίζια - Οι αρχές είναι κοντά σε κατασκευαστή και βομβιστή, ερευνώνται όλοι για την ανταλλαγή πυρών
Βορίζια
12