Ελλάδα

Σεισμός στο Ηράκλειο: Πάνω από 4 Ρίχτερ η πρώτη εκτίμηση

Δεν σταματάει να τρέμει η γη στην Κρήτη! Διπλός σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (29.09.2021). 

Και αυτή τη φορά ο σεισμός στην Κρήτη είχε επίκεντρο την περιοχή κοντά στο Αρκαλοχώρι. 

Ο πρώτος σεισμός έγινε στις 14:54 και σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ήταν μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με μόλις 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου. 

Ο δεύτερος σεισμός έγινε δευτερόλεπτα αργότερα, είχε ένταση 4,3 Ρίχτερ, 5 χιλιόμετρα εστιακό βάθος και επίκεντρο 5 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου. 

SEISMOSHRAKLEIO

seismoshrakleio

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βρέθηκαν ζωντανοί πάνω σε βράχο ο 12χρονος και ο 20χρονος που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στη Χαλκιδική – «Ακούσαμε φωνές μέσα από τη θάλασσα»
Μία πρώτη ανάσα ανακούφισης πήραν οι συγγενείς του 12χρονου και του 22χρονου από τη Ρωσία, που είχαν πάει για ψαροντούφεκο στο Παλιούρι...
Σκάφος του Λιμενικού
Τι έγινε με τον 23χρονο μετανάστη στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη – Δεν συνελήφθη
Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν προσήχθη για έλεγχο αφού παρενόχλησε τους Εύζωνες στο Σύνταγμα, αλλά δεν συνελήφθη - Το βίντεο που κυκλοφορεί φαίνεται πως δεν έχει σχέση με το πραγματικό περιστατικό
Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς 6