Ελλάδα

Σέρρες: Παραδόθηκαν οι δύο δράστες που αναζητούνταν για τη δολοφονία του 34χρονου έξω από κλαμπ

Οι δύο άνδρες εμφανίστηκαν παρουσία των συνηγόρων τους ενώπιον της ανακρίτριας Σερρών

Παραδόθηκαν οι δύο άνδρες που εμπλέκονται στη δολοφονία του 34χρονου έξω από κλαμπ των Σερρών, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς (01.01.2025).

Εκτός από τους δύο ήδη συλληφθέντες για τη δολοφονία του πατέρα 2 παιδιών από τις Σέρρες, σήμερα Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, παραδόθηκαν ένας 30χρονος και ένας 28χρονος, που παρέμεναν όλο το προηγούμενο διάστημα άφαντοι και εις βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκαν παρουσία των συνηγόρων τους ενώπιον της ανακρίτριας που χειρίζεται τη δικογραφία και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τα επόμενα 24ωρα.

Μέχρι τότε παραμένουν κρατούμενοι, σε εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του 34χρονου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες συνολικά τέσσερα άτομα.

Δύο από αυτά, ένας 29χρονος Αλβανός και ένας 27χρονος Έλληνας, απολογήθηκαν ανήμερα των Θεοφανείων και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Το χρονικό

Ο 34χρονος που εργαζόταν ως ελαιοχρωματιστής είχε πάει σε νυχτερινό μαγαζί των Σερρών με έναν φίλο του. Εκεί προσπάθησαν να περάσουν από την σειρά αναμονής, όμως ένας άντρας τους σταμάτησε και τους απαγόρευσε την είσοδο.

Τότε «ανέβηκαν οι τόνοι» με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί καβγάς μεταξύ των ανδρών. Λίγο αργότερα ο άνθρωπος που ήταν στην πόρτα έφυγε και επέστρεψε με έναν ξάδερφό του. Και οι δύο είχαν στα χέρια τους μαχαίρι και όπλο.

Ο 34χρονος δέχτηκε επίθεση και τελικά έπεσε νεκρός, αφήνοντας πίσω τα δύο του παιδιά και την γυναίκα του η οποία κυοφορεί το τρίτο τους παιδί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
2,5 χρόνια φυλακή στον καθηγητή με την κβαντική μηχανή από τα Χανιά που έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού ότι μπορεί να βοηθήσει
Ο κατηγορούμενος δεν εμφανίσθηκε στο δικαστήριο επικαλούμενος ασθένεια, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό γι' αυτό και δικάστηκε χωρίς να είναι παρόν
γιατρός
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή
Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι «όλα αυτά που λέει ο τραγουδιστής είναι ψέματα, η συνεργασία ήταν μια χαρά»
τραγουδιστής
Το ινστιτούτο και η απάτη πίσω από την κβαντική φυσική του 54χρονου ερευνητή που θα εντόπιζε τον αγνοούμενο γιατρό στην Κρήτη
Επικαλούμενος την διευθυντική του θέση σε επιστημονικό ινστιτούτο του εξωτερικού που δραστηριοποιείται σε πέντε διαφορετικούς κλάδους έπειθε τα θύματά του
Η απάτη του 54χρονου στους γονείς του 33χρονου γιατρού που αγνοείται