Ελλάδα

Σιβιτανίδειος Σχολή: Εξωσχολικός χαστούκισε τη διευθύντρια και έβρισε καθηγητές

Ο ίδιος συνελήφθη από την αστυνομία για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας

Ένα σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, Τρίτη (21/10), στη Σιβιτανίδειο Σχολή, όταν ένας εξωσχολικός επιτέθηκε σε διευθύντρια και καθηγητές.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, μπήκε στον χώρο της Σιβιτανίδειο Σχολής και επιτέθηκε σε καθηγητές που του ζήτησαν να φύγει.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος φέρεται να χαστούκισε την διευθύντρια του ΕΠΑΛ που λειτουργεί στη Σιβιτανίδειο προκαλώντας σοκ στο εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές που παρευρίσκονταν στο χώρο.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και ο νεαρός συνελήφθη για διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός
Αποκαλύψεις και ερωτήματα για Κουτσόλαμπρο λίγο πριν ανοίξει η κάλπη του 2ου γύρου στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών
Τον εγκαλούν ότι το 2016 υπηρέτησε ως μετακλητός επί υπουργίας Κατρούγκαλου όταν οι δικηγόροι της Αθήνας βρίσκονταν σε πολύμηνη αποχή από τα καθήκοντά τους, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό
Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Θεσσαλονίκη: Νέες αποκαλύψεις για τους «τιμωρούς παιδόφιλων» – Οι επιθέσεις «καρμπόν» με τον άγριο ξυλοδαρμό 48χρονου
Οι Αρχές προσπαθούν να διαπιστώσουν αν η συνομιλία που είχε ο 48χρονος στα social media ήταν η παγίδα των δραστών που αυτοαποκαλούνται «τιμωροί παιδόφιλων»
Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας