Ελλάδα

Σπείρα δεχόταν παραγγελίες για… πλαστά χαρτονομίσματα!

Παραχαραγμένα χαρτονομίσματα, κατόπιν τηλεφωνικών παραγγελιών, πωλούσαν τα μέλη σπείρας Αφρικανών, η οποία εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις υπηκόους Σενεγάλης, ηλικίας 28, 32, 38 και 41ετών, ενώ εντοπίστηκε ισόγειο διαμέρισμα στα Πατήσια, μέσα στο οποίο βρίσκονταν αποθηκευμένα πλαστά χαρτονομίσματα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και δραστηριοποιούνταν στην πώληση και κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων ονομαστικής αξίας 20 και 50 ευρώ έναντι του χρηματικού ποσού των -5- και -15- ευρώ αντίστοιχα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 670 πλαστά χαρτονομίσματα, ονομαστικής αξίας 24.080 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία Erminio έρχεται με ακραία φαινόμενα - Καταιγίδες, άνεμοι 11 μποφόρ και κύματα 6 μέτρων
Για την Αττική υπάρχει κόκκινη προειδοποίηση, καθώς αναμένονται  ισχυρές καταιγίδες και πολύ θυελλώδεις ανέμους, ενώ μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος για να εκδηλωθούν πλημμύρες
βροχή στην Αθήνα
Η Ελλάδα αποχαιρετά τη Μαρινέλα - Στις 14:00 η κηδεία της σπουδαίας καλλιτέχνιδας, από τις 8 σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της
Η οικογένεια της Μαρινέλλας επιθυμεί η ταφή να γίνει σε στενό κύκλο και αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα»
Μαρινέλλα