Ελλάδα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η Τίνα Μεσσαροπούλου είναι στο πλευρό του άντρα της, δεν έχει περιθώριο να μην είναι δυνατή»

«Νομίζω ότι δεν έχει περιθώριο να μην είναι δυνατή - Επικοινωνούμε καθημερινά και πολλές φορές μέσα στην ημέρα»
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Λένας Μαντά βρέθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την Τίνα Μεσσαροπούλου και τις πιθανές αλλαγές που θα γίνουν στην εκπομπή της «Happy Day».

«Δεν κάνουμε τέτοιες συζητήσεις για αλλαγές στην εκπομπή. Στη λογική ότι κρατάμε πάντα τη γνωστή συνταγή και αν προκύψει μία ανάγκη για μία αλλαγή, μπορεί να την κάνουμε και μέσα στη σεζόν ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Τίνα Μεσσαροπούλου που βρίσκεται στη Γερμανία, στο πλευρό του συζύγου της, Γιώργου Μυλωνάκη.

Η παρουσιάστρια του «Happy Day» είπε στη συνέχεια: «Η Τίνα μας, από την πρώτη στιγμή, είναι στο πλευρό του Γιώργου. Και η γενικότερη στάση της, αλλά και το συμβάν αυτό καθ’ αυτό, μας έχει συγκινήσει και μας έχει συγκλονίσει.

Και εύχομαι σύντομα να πάνε όλα καλά, ο άντρας της να είναι σιδερένιος και να γυρίσει στις επάλξεις, και στην καθημερινότητά του, και στα παιδάκια του, και στο σπίτι του, και αντίστοιχα και η Τίνα στη δική της καθημερινότητα. Νομίζω ότι δεν έχει περιθώριο να μην είναι δυνατή. Επικοινωνούμε καθημερινά και πολλές φορές μέσα στην ημέρα».

«Δηλαδή, αν νιώσουμε ότι θέλουμε λίγο να ανακατέψουμε τη ροή, τη σκαλέτα, θα το κάνουμε και μέσα στη σεζόν. Δεν αγχωνόμαστε ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με εκατό καινούργιες ιδέες και σαράντα καινούργιες στήλες», είπε τελικά η παρουσιάστρια του «Happy Day».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άστατος ο καιρός από το Σάββατο με αφρικανική σκόνη και λασποβροχές - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα αυξηθούν αρχικά στα δυτικά και σταδιακά στην υπόλοιπη χώρα όμως από το απόγευμα θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά ενώ στην Αττική θα σημειωθούν σύντομες τοπικές βροχές
Αφρικανική σκόνη στην Αθήνα