Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Βόλτα χεράκι χεράκι με την σύζυγό του μετά την απολογία του

Λίγες ώρες μετά από την απολογία του ενώπιον των δικαστικών Αρχών, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε βόλτα με την σύζυγό του, η οποία τον κρατούσε από το χέρι. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρωί της Τετάρτης (29/12) το ζευγάρι να έχει βγάλει βόλτα τον σκύλο τους. 

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την Τρίτη (28/12) ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης για την ανάρτηση των «ροζ» βίντεο με συντρόφους του. Ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίζεται σε αποκλειστικές εικόνες με την σύζυγο του να έχουν βγει βόλτα με τον σκύλο τους. 

Η φωτογραφία, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, έχει τραβηχτεί γύρω στις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (29/12) και σε αυτή φαίνεται η σύζυγος του Στάθη Παναγιωτόπουλου να τον κρατάει από το χέρι, στέλνοντας έτσι μήνυμα πως τον στηρίζει στην δικαστική διαμάχη με τις πρώην συντρόφους του. 

Δείτε την φωτογραφία:

panagiotopoulos photo grab

Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του

«Στο σπίτι του, στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή του, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν φάκελο, με αρχειοθετημένα και ταξινομημένα αρχεία ερωτικού περιεχομένου, με ερωτικές συντρόφους του, τα οποία είχαν καταγραφεί τα τελευταία αρκετά χρόνια» ανέφερε στον ΑΝΤ1 η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου. «Προφανώς σκοπίμως και για να αξιοποιηθούν υπέρ του στο δικαστήριο, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν προέβη στην διαγραφή αυτών των αρχείων, αν και είχε τον χρόνο και την άνεση, από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση και οι καταγγελίες, μέχρι την σύλληψη του και την έρευνα στο σπίτι του», πρόσθεσε.

Η δημοσιογράφος σημείωσε ακόμη πως οι Αρχές εξετάζουν δύο προφίλ, με τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούσε εκείνος στο όνομα των προφίλ με τα οποία αναρτήθηκαν τα ροζ βίντεο, σημειώνοντας ότι «το δεύτερο έχει ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 και φαίνεται πως μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν ενεργά και τα δύο».

«Δεν υπάρχει οικονομικό κίνητρο για τα ροζ βίντεο»

Για την υπόθεση μίλησε το πρωί της Τετάρτης (29/12) στον ΑΝΤ1 και ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. «Επειδή έχει και μια ιδιαίτερη ποινική αξία, έχει κατηγορηματικά αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρχει οικονομικό κίνητρο πίσω τις πράξεις του, αυτή είναι η διαβεβαίωση που έχω και αυτό προκύπτει και από την μέχρι τώρα έρευνα, που περιμένουμε να τελειώσει. Έχει ζητήσει και ο ίδιος να ανοιχτούν οι λογαριασμοί του. Αυτό είναι και το κριτήριο, βάσει της νομολογίας, για να κριθεί ως κακούργημα η πράξη του. Κάθε πράξη που ελέγχεται από την Δικαιοσύνη κρίνεται με βάση το ισχύον ή το προηγούμενο Δίκαιο και όχι με τυχόν μελλοντικές μετατροπές του», επεσήμανε ο συνήγορος του πρώην παρουσιαστή.

Ερωτηθείς για τα κίνητρα των πράξεων του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο συνήγορος του Σαπάντησε πως «πρόκειται για μια συγκεκριμένη περίοδο της ζωής του με παρεκκλίνουσα συμπεριφορά, που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής»

«Η αναπαραγωγή μπορεί να γίνεται οποιοδήποτε και για οποιονδήποτε λόγο», είπε σχετικώς με την ευρύτερη έκθεση των γυναικών που έχουν καταγραφεί στα εν λόγω βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοπλες Δυνάμεις και Ισραήλ βρήκαν «την χρυσή τομή» για made in Greece συστήματα Διοίκησης – Ελέγχου του αντιαεροπορικού «θόλου»
Η εθνική συμμετοχή είναι σημαντική γιατί ο «θόλος» θα είναι ένα εθνικό σύστημα, με δυνατότητα εξέλιξης, αναβάθμισης και προσαρμογής τις επόμενες δεκαετίες
Ισραηλινό πυραυλικό σύστημα αεράμυνας
Η κακοκαιρία στα Άγραφα άνοιξε δρόμο στα δύο - Κατολισθήσεις και ένα βουνό που... «κατέβηκε» στο χωριό
Ο Δήμος έχει ήδη κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ συνεδριάζει το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ευρυτανίας, για να καταγραφούν οι ζημιές
Άγραφα: Η κακοκαιρία άνοιξε δρόμο στα δύο – Κατολισθήσεις και ένα βουνό που «κατέβηκε» στο χωριό
Η συγκινητική τοιχογραφία της Καλών Τεχνών για τους 200 εκτελεσμένους της Καισαριανής
Φοιτητές φιλοτέχνησαν έργο εμπνευσμένο από μία από τις αυθεντικές φωτογραφίες των εκτελεσμένων της Πρωτομαγιάς του 1944, την ώρα που προχωρά η διαδικασία απόκτησης της ιστορικής συλλογής από το ελληνικό κράτος
Τοιχογραφία για τους 200 της Καισαριανής στην Καλών Τεχνών
Νεκρός 27χρονος από το Πακιστάν από επίθεση με μαχαίρι στη Βοιωτία - Ένας τραυματίας και μία σύλληψη
Τα δύο θύματα είχαν επισκεφθεί το σπίτι των φερόμενων δραστών όπου δέχθηκαν την επίθεση, ο 27χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στον θώρακα, ενώ ο 30χρονος δέχθηκε μαχαιριά στο χέρι
Close-up of a young man's hand with a knife, a big blade. Arrogance and violence among young people. Shallow depth of focus.