Ελλάδα

Στέλιος Ρόκκος: Συντετριμμένος στην κηδεία του αδερφού του Νίκου Ρόκκου

Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στην κηδεία του αδερφού του Νίκου Ρόκκου που άφησε την τελευταία πνοή του στα 50 χρόνια του, κατά τη διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος, στη Λήμνο.

Ο Στέλιος Ρόκκος πήγε στην κηδεία του αδερφού του, Νίκου Ρόκκου, μαζί με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα με τον τραγουδιστή να μη μπορεί να πιστέψει ότι μέσα σε λίγα χρόνια έχασε δύο αδερφούς: Τον Νίκο αλλά και τον Κώστα που έφυγε από τη ζωή το 2021.

rokkos

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου στον Alpha, ο Νίκος Ρόκκος θα ταφεί δίπλα στον αδελφό του.

Η κηδεία του Νίκου Ρόκκου γίνεται σε κλίμα βαθιάς οδύνης, στο χωριό Καλλιόπη στη Λήμνο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένας 80χρονος ανασύρθηκε νεκρός στην παραλία Χονολουλού στα Χανιά - «Ήθελα να τον σώσω» λέει αυτόπτης μάρτυρας
«Άρχισα να φωνάζω, ένας νεαρός, με βοήθησε, τον βγάλαμε στη στεριά και κάναμε εναλλάξ ΚΑΡΠΑ και είδαμε ότι έβγαζε αφρούς» λέει γυναίκα που προσπάθησε να σώσει τον 80χρονο
Παραλία στα Χανιά